News

Caz revoltător, un poliţist a jefuit victima unui accident. A plecat de la locul faptei cu borseta plină de bani

Un polițist din Mehedinți este implicat într-un incident extrem de grav, fiind acuzat că a jefuit victima unui accident rutier.
06.10.2023 | 15:35
Caz revoltator un politist a jefuit victima unui accident A plecat de la locul faptei cu borseta plina de bani
Incident revoltător în Mehedinți: polițist, acuzat că a jefuit victima unui accident. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un polițist din județul Mehedinți este suspectat că a jefuit victima unui accident. El ar fi furat borseta unui bărbat, în care se aflau bani și mai multe documente importante.

Incident revoltător în Mehedinți: polițist, acuzat că a jefuit victima unui accident. A plecat de la locul faptei cu o borsetă plină cu bani

Incidentul din Mehedinți are ca punct de plecare ziua de marți, 3 octombrie. Atunci, un tânăr de 25 ani, care anterior fusese implicat într-un accident, a sesizat poliția din Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

A reclamat faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute i-ar fi furat din mașină o borsetă în care se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari, 100 de euro, permisul de conducere, cartea de identitate și alte documente personale.

La data de 3 octombrie, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 25 ani, despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.20, persoane necunoscute i-ar fi sustras din autoturism o borsetă în care se aflau 9.000 de lei, 100 de dolari, 100 de euro, permisul de conducere, cartea de identitate și alte documente personale.

ADVERTISEMENT

Vehiculul era staționat și dezasigurat, pe strada Calea Severinului, în apropierea intersecției cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu – Severin, județul Mehedinți.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Biroului de Investigații Criminale, în vederea efectuării de verificări, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, au precizat cei de la IPJ Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Cercetările poliției au ajuns la o concluzie șocantă: hoțul ar fi un agent de la rutieră

În urma sesizării venite de la tânărul de 25 de ani, poliția a demarat o anchetă. Cercetările au stabilit că autorul furtului este chiar un polițist. E vorba de agentul ajuns primul la locul accidentului.

”Ulterior, în urma cercetărilor, polițiștii au identificat persoana bănuită de sustragerea bunurilor, în persoana unui bărbat, de 53 de ani, din Drobeta Turnu – Severin, județul Mehedinți. Din verificări a reieșit că bărbatul bănuit de comiterea faptei este agent de poliție în cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu – Severin. Este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din anul 1993”, au precizat polițiștii.

ADVERTISEMENT

Suspectului i s-a cerut să se deplaseze pe centura ocolitoare a municipiului. Aici, victima furtului a sesizat faptul că a fost implicat într-un accident rutier. Ajuns aici, agentul de poliție ar fi ridicat de pe partea carosabilă o borsetă. A pus-o ulterior în autospeciala de poliție.

După cele constatate, IPJ Mehedinți a anunțat că se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea. Apoi, miercuri, 4 octombrie, polițistul suspectat de furt a fost dat afară. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

ADVERTISEMENT
Tags: