News

Finala Exatlon România 2019. Când are loc și cine sunt marii finaliști

02.06.2019 | 16:14
Exatlon România 2019 se va desfășura pe 9 iunie, duminica viitoare și doi concurenți vor pleca acasă cu 50.000 de euro fiecareSursa foto: ciao.ro

În ediția de duminica trecută, pe 26 mai au fost aleși cei șase concurenți din emisiunea ,,Exatlon România 2019”. Aceștia vor lupta pentru cele două premii puse în joc, fiecare dintre ei va pleca acasă cu 50.000 de euro.

Cine sunt finaliștii Exatlon și când va avea loc finala

Exatlon România, emisiune difuzată la Kanal D și-a desemnat cei șase concurenți care vor lupta pentru cele două premii de 50.000 de euro. În sezonul trei al acestei emisiuni au rămas doi Războinici şi patru Faimoşi care vor lupta în marea finală, ce se va desfășura pe 9 iunie, mai exact duminica viitoare.

În acest sezon vor fi doi câștigători, o fată și un băiat și fiecare va pleca acasă mai bogați cu 50.000 de euro. Totodată, se vor desfășura două finale: una în care se vor duela fetele și a doua finală va fi dedicată băieților. Fetele rămase în competiţie sunt Nicoleta Luncă, Andreea Arsine şi Cătălina Seicaru, iarbăieții sunt Gabriel Nedelcu, Andrei Botoacă şi Ion Surdu.

Andrei Botoacă şi Costin Gheorghe s-au duelat pentru un loc în competiție, dar din păcate aventura „Exatlon“  s-a încheiat pentru Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. El a ținut să mulțumească echipe pentru întreaga experiență din cadrul competiție de la Kanal D. „Regretul a dispărut după acest meci. I-am spus şi lui Giubi că dacă eram foarte aproape să câştig, cu siguranţă aveam un regret enorm. M-a bătut, a fost mai bun decât mine şi fiind mai bun, liniştea mea sufletească este alta. O să încep şi eu cu o poveste. Încep cu oamenii din spatele camerelor, lumea nu ştie câţi oameni muncesc pentru noi. Am văzut oameni care muncesc 20 de ore pe zi, pe care lumea de acasă nu îi vede. Rog frumos copiii de acasă să îşi aprecieze părinţii. Eu cinci luni cât am stat aici, am simtit un gol, ca şi cum ei n-ar mai fi … chiar dacă am 30 de ani tot copilul lor sunt. Le-am simţit lipsa. Vreau ca şi copiii de acasă să îşi aprecieze părinţii şi să petreacă mai mult timp cu ei. Am stat cinci luni departe de copilul meu, fetiţa mea a crescut cinci luni în timpul ăsta; nu ştiu ce a făcut, nu ştiu dacă este bine, voi ajunge acasă şi o să văd. Mi-e dor de surorile mele, mi-e dor de toată lumea de acasă. Pot să spun că «Exatlon» m-a schimbat, cu siguranţă, în bine“, a declarat Costin Gheorghe.

4 fete și 2 băieți se vor lupta în marea finală de pe 9 iunie
„Cred că aş putea să fac faţă provocării“, spune Nicoleta Luncă, singura războinică rămasă în competiţie
Sursa foto: adevarul.ro

 

Și o concurentă din echipa fetelor a plecat acasă

În urma duelului fetelor, Cristina Constantinescu a fost eliminată din competiție. Cele 3 fete care au rămas în concurs sunt: Cătălina Seicaru, Nicoleta Luncă şi Andreea Arsine. Nicoleta Luncă a câștigat 2.500 de lei după ce a câștigat într-un minigame. Concurenta va putea folosi banii pentru cumpărături pentru ei, dar și pentru familia de acasă.

  „Mi-a fost foarte frică în prima zi când am venit. Am avut foarte multe frici: să mă dau pe tobogan, să sar peste obstacole. Au fost multe peste care am putut să trec şi nu aş fi crezut că o pot face. Au fost foarte multe momente grele, dar nu am vrut să renunţ, am avut momente de cumpănă. Am plâns de foarte multe ori, pentru că mi se părea foarte greu. Vreau ca oamenii de acasă să ştie că tot ce se întâmplă aici, la «Exatlon», este real şi tot ce se întâmplă aici, fiecare moment pe care noi îl trăim chiar se întâmplă. (…) Copiii ar trebui să înţeleagă că sportul e bun, că trebuie sa îţi doreşti foarte mult şi să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, indiferent de cât de greu este“, a declarat Cristina Constantinescu după ce a părăsit competiția.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri