Fotbal international

Pe urmele tatălui. Fiul lui Cristiano Ronaldo marchează pe bandă rulantă. Video

16.09.2018 | 18:30
Pe urmele tatalui Fiul lui Cristiano Ronaldo marcheaza pe banda rulanta Video

Cristiano Ronaldo a marcat primele goluri pentru Juventus Torino în Serie A, în victoria cu 2-0 împotriva celor de la Sassuolo. Portughezul a avut nevoie de 4 partide pentru a se obișnui cu jocul italienilor și promite să înscrie mai mult de acum încolo. Fiul lui Cristiano Ronaldo îi calcă pe urme tatălui său. Marchează pe bandă rulantă pentru juniorii lui Juventus.

Odată cu transferul starului portughez de la Real Madrid la campioana Italiei, fiul său a început să joace pentru echipa Juventus Under 9. La doar 8 ani, Cristiano Ronaldo Junior marchează cu regularitate. La meciul de debut a înscris de 4 ori, pe teren aflându-se și fii jucătorilor Andrea Barzagli și Claudio Marchisio. Reușitele micuțului au fost filmate de iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare.

Fiul lui Cristiano Ronaldo este în formă la juniorii lui Juventus

Videoclipul postat de Georgina este însoțit de mesajul “omuleții mei”. Cristiano Junior se află cu mingea în interiorul careului și șutează la colțul lung, fără șanse pentru portarul advers. Spre deosebire de tatăl său, care se descătușează după marcarea golurilor, micul Ronaldo nu a sărbătorit reușita în niciun fel, ci doar s-a întors cu spatele la poartă și și-a văzut liniștit de treabă, după care i-a aruncat o privire Giorginei, care îl privea mulțumită de pe marginea terenului. Colegii din echipă vin apoi să îl îmbrățișeze și să îl felicite.

Cristiano Junior s-a născut în anul 2010 dintr-o mamă surogat, după ce s-a scris că tatăl său a petrecut o noapte cu o chelneriță din Statele Unite ale Americii. Portughezul i-ar fi dat ulterior femeii 10 milioane de lire sterline pentru a-și păstra identitatea secretă și pentru a nu emite pretenții cu privire la custodia acestuia după naștere.

Ronaldo a marcat primele goluri în Serie A

Dacă fiul său a găsit mai repede drumul spre gol la Juventus, Cristiano Ronaldo a avut nevoie de 4 etape pentru a marca în Serie A. Lusitanul a marcat o dublă în victoria lui Juventus cu scorul de 2-1 în compania celor de la Sassuolo. Prima reușită a starului portughez a venit în minutul 50 al partidei, după un corner executat de pe partea dreaptă a terenului. Unul din apărătorii oaspeților a respins greșit mingea, care a ajuns la Ronaldo, iar acesta nu l-a iertat pe portarul advers. După 15 minute, Ronaldo a marcat din nou. Jucătorii lui Juve au scăpat pe contraatac, Emre Can l-a găsit pe Cristiano cu o pasă la firul ierbii la marginea careului, portughezul a pătruns în suprafața de pedeapsă și a șutat la colțul lung, fără șanse pentru portarul advers.

Prezentă în tribunele arenei din Torino, Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, s-a ridicat în picioare ca să aplaude prima reușită a fostului star de la Real Madrid. Georgina Rodriguez a fost suporterul cel mai înfocat al lui Ronaldo și la Campionatul Mondial din vară. Nu a ratat niciun meci, iar la duelul cu Maroc, disputat la Moscova, s-a evidențiat în tribune. Şi starul lusitan a demonstrat din nou că fără el Portugalia ar fi poate la jumătate din potenţial, aducând victoria cu 1-0 în faţa Marocului, în urma unei lovituri de cap.