News

Fiul lui Marcel Toader face un dublu priveghi pentru tatăl său. Ce s-a întâmplat aseară în familia afaceristului: „A venit Ambulanța”

05.08.2019 | 16:07
Fiul lui Marcel Toader face un dublu priveghi pentru tatal sau Ce sa intamplat aseara in familia afaceristului A venit Ambulanta

Fiul lui Marcel Toader și întreaga familie a omului de afaceri se ocupă de cel mai dureros eveniment din viața lor: înmormântarea omului de afaceri. Băiatul fostului rugbist se ocupă, alături de familia, de organizarea unui dublu priveghi. Primul va avea loc la București, iar al doilea la Constanța, orașul în care s-a născut fostul soț al prezentatoarei de televiziune Gabriela Cristea.

Dublu priveghi pentru Marcel Toader: unul la București, altul la Constanța

Toți cei care vor să își ia rămas bun de la Marcel pot să depună flori și lumânări în Capitală, iar apoi va avea loc un al doilea priveghi în comuna Cumpăna din județul Constanța, unde va fi înmormântat miercuri. Conform reporterului Antena Stars, aseară, la locuința familiei lui Toader din Constanța a ajuns un echipaj SMURD, undeva în jurul orei 21:00. Cel mai probabil, cuiva din familie i s-a făcut rău, însă nu s-a întâmplat ceva grav.

Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, în urma unui infarct. Omul de afaceri avea probleme de sănătate în ultima vreme. A mai trecut printr-un astfel de episod în anul 2012. I s-a montat un stent, însă s-a încăpățânat să ignore sfaturile medicilor, renunțând timp de doi ani la tratamentul medicamentos.

Marcel Toader va fi înmormântat miercuri. Sursa foto: spynews.ro
Marcel Toader va fi înmormântat miercuri. Sursa foto: spynews.ro

Afaceristul a întrerupt tratamentul medicamentos

„Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, a declarat în urmă cu un an Marcel Toader la Antena 1.