Life

Fiul lui Nicolae Botgros, la cimitir în ziua nunţii. Ce a făcut Corneliu în memoria mamei sale

Fiul lui Nicolae Botgros a mers la cimitir în ziua nunţii cu aleasa inimii sale. Ce a făcut Corneliu în memoria Lidiei Bejenaru, mama sa.
23.09.2022 | 17:15
Fiul lui Nicolae Botgros la cimitir in ziua nuntii Ce a facut Corneliu in memoria mamei sale
Fiul lui Nicolae Botgros, la cimitir în ziua nunţii. Sursa foto:, Instagram, Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, a mers la cimitir în ziua nunții, la mormântul Lidiei Bejenaru. Regretata cântăreață a decedat în vara anului trecut in cauza problemelor de sănătate.

Fiul lui Nicolae Botgros a mers la cimitir în ziua nunții

Corneliu Botgros s-a căsătorit joi cu aleasa inimii sale, iar cei doi au decis să facă și o oprire la cimitir pentru ca fiul celebrului dirijor să-i aducă un omagiu mamei sale, Lidia Bejenaru, care s-a stins din viață în 2021.

ADVERTISEMENT

Artista Mariana Ionescu Căpitănescu a postat mai multe imagini de la eveniment. Cântăreața a surprins inclusiv momentul în care membrii familiei au mers la Chișinău, la mormântul Lidiei Bejenaru, pentru a se reculege.

“Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros.”, a scris Mariana Ionescu Căpitănescu în dreptul imaginii de la cimitir, acolo unde mirii și Nicolae Botgros au fost surprinși îmbrăcați cu hainele de nuntă.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Nicolae Botgros a mers la mormântul mamei sale pentru ca aceasta să-i fie alături într-o zi atât de importantă din viața lui.

După vizita la cimitir, mirii au petrecut alături de invitații lor și s-au bucurat de petrecere.

Fiul lui Nicolae Botgros nuntă
Fiul lui Nicolae Botgros și familia sa au mers la mormântul Lidiei Bejenaru în ziua nunții. Sursa foto: Instagram

Moartea Lidiei Bejenaru a lăsat un gol imens în inimile membrilor familiei, care sunt și acum îndurerați după dispariția artistei.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros a recunoscut, în interviurile acordate de-a lungul timpului, că îi este foarte greu să treacă peste această durere. Dirijorul și Lidia Bejenaru au fost căsătoriți timp de cinci decenii.

Cine este soția lui Corneliu Botgros

Fiul dirijorului s-a căsătorit cu o femeie cu 23 de ani mai tânără decât el, artistul având 47 de ani. Acesta mai are și un fiu în vârstă de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Vârsta nu a părut să fie o problemă în relația lor. Angela, așa cum o cheamă pe partenera artistului, este mai mare cu doi ani decât fiul lui Corneliu Botgros.

În urmă cu câteva luni, Corneliu Botgros a declarat, pentru FANATIK, că el și Angela au stabilit data nunții, dar nu au vrut să o facă publică la momentul respectiv.

Cei doi s-au logodit încă din toamna anului trecut. Nu au făcut nunta până acum deoarece au vrut să aștepte să treacă parastasul de un an al Lidiei Bejenaru.

“Asta (n.r. nunta) cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi.

Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă.”, spunea Corneliu Botgros la un post TV din Moldova.

Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu Adriana Ochișanu, însă cei doi au divorțat în 2013.

ADVERTISEMENT