Life

Ar putea să-i fie tată! Fiul lui Nicolae Botgros se însoară cu o tinerică: “Am stabilit data nunții”

Fiul lui Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, se însoară! A fost prins de soție călcând strâmb, a divorțat și acum se pregătește iar de nuntă. Artistul așteaptă să treacă parastasul de un an al mamei.
01.07.2022 | 13:22
Ar putea sai fie tata Fiul lui Nicolae Botgros se insoara cu o tinerica Am stabilit data nuntii
Fiul lui Nicolae Botgros se însoară cu o blondă superbă, mult mai tânără decât el. Sursa foto: unica.md/stiri.md
ADVERTISEMENT

Fiul lui Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, și-a cerut iubita tinerică de soție, pe Angela, încă din toamna anului trecut. Conform informațiilor obținute de FANATIK, fiul celebrului violonist și dirijor de la Chișinău și iubita tinerică au planificat nunta, iar evenimentul urmează să aibă loc după parastasul de un an de la moartea mamei sale. Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu interpreta Adriana Ochișanu, de care a divorțat în 2013, cu care are un fiu de 22 de ani.

Fiul lui Nicolae Botgros se însoară cu o tinerică

Fiul lui Nicolae Botgros, Corneliu Botgros, se însoară! Artistul așteaptă să treacă parastasul de un an al mamei sale, Lidia Băjenaru, care a murit de cancer în iulie 2021, pentru a putea face nuntă cu iubita lui, Angela. Cei doi artiști au trecut greu peste pierderea Lidiei Bejenaru. Iubita lui Corneliu are doar 24 de ani, lucrează într-o bancă din Chișinău și este mai tânără cu 23 de ani decât fiul lui Botgros care va împlini 47 de ani pe 5 iulie.

ADVERTISEMENT

”Este adevărat că am stabilit data nunții cu Angela, dar nu o comunicăm deocamdată”, a confirmat, pentru FANATIK, Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros.

Și-a cerut iubita de soție în toamna lui 2021

În toamna anului trecut, Corneliu Botgros mărturisea, într-o emisiune de televiziune din Moldova, că intenționează să își ceară iubita de soție, chiar de ziua ei de naștere.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, la început, mama artistului n-a agreat relația fiului ei cu tânăra Angela, dar, în timp, aceasta a reușit să o cucerească și pe Lidia Bejenaru.

”În primul rând îmi doresc o cununie. Aste e cel mai important pentru mine. Vreau să respect și eticheta generală de respect față de mama. Până la un an de zile nu poți să faci o petrecere. Până la urmă nunta e o petrecere, o tradiție, care poate aștepta.

ADVERTISEMENT

Asta cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi. Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă”, declara, în noiembrie 2021, Corneliu Botgros, într-o emisiune de televiziune la un post din Moldova.

”M-am căsătorit la 19 ani”

Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu solista Adriana Ochișanu, de care a divorțat în anul 2013. În emisiunea ”Fără protocol” a lui Galben de pe YouTube, fiul lui Nicolae Botgros a vorbit, printre altele, și despre motivele divorțului de Adriana Ochișanu. Artistul a mărturisit că nu împlinise 20 de ani atunci când s-a căsătorit cu aceasta.

ADVERTISEMENT

”În acea perioadă era ceva firesc. Cumva era o tendință. Dacă aș trăi acum și aș avea 19 ani, nu m-aș mai căsători. E mult mai complicat să te dezvolți acum. În acea perioadă era valabil ce am făcut eu. Dacă aș fi a doua oară, acum aș zăbovi puțin. La 19-20 ani nu ești pregătit moral, doar ai senzația… 

Viața în cuplu e ca un mecanism, dacă o piesă lipsește se dărâmă tot sistemul. Trebuie să fi un manager bun, să știi să depistezi când lipsește ceva. Când scapă ceva merge totul în declin și, la un moment dat, nu mai poți stopa ceva ce merge cu viteză. Noi ne trezim abia atunci când s-a întâmplat ruptura”, a mărturisit Corneliu Botgros, în emisiunea ”Fără protocol”.

De ce a divorțat Corneliu Botgros de cântăreața Adriana Ochișanu

Corneliu Botgros a declarat că ruptura dintre el și Adriana a avut loc în 2011 și că, timp de doi ani, s-au complăcut într-o relație defectuoasă. El a mai mărturisit că au fost două tentative de divorț. Adriana a depus cererile de divorț, iar a doua oară au finalizat actele de comun acord. Totuși, el spune că nu au divorțat cu tam-tam, deși au existat supărări de ambele părți. Fiul lui Botgros a mai spus că nimeni nu divorțează cu zâmbetul pe buze.

”S-a rupt în 2011. Doi ani i-am târât cumva… Un divorț îl depășești nu e nimic grav în asta. (…) Au fost două tentative de divorț, asta nu prea știți. Peste câteva luni s-a răzgândit, s-a speriat, după care eu i-am zis că oricum o să divorțăm. La un an de zile a doua cerere, a fost de comun acord, i-am spus, nu depun eu. Dacă tot ai depus prima dată, fă-o până la capăt.

Și tot ea a depus cererea. Dacă aș fi fost contra, refuzam să semnez. Eu nici măcar nu m-am prezentat la ședință. Am trimis avocatul. Am divorțat inteligent fără spargere de capete, aruncat pe jos, târâș… Sigur, au fost niște supărări. Nimeni nu divorțează cu zâmbetul pe buze”, a declarat pentru emisiunea ”Fără protocol” pentru Galben.

Corneliu Borgros și Adriana Ochișanu, acuzații de infidelitate

La momentul respectiv s-au spus multe, chiar și faptul că artistul Corneliu Botgros ar fi înșelat-o pe cântăreața Adriana Ochișanu. La 9 ani de la divorțul de aceasta, bărbatul spune că nu mai contează cine a greșit și că, oricum, fiecare a greșit.

”Nu contează cine a greșit, nu mai contează. Greșeala e ca la un mecanism care nu mai funcționează. Nu trebuie să ne învinuim, practic ambii am greșit”, a mai spus fiul lui Nicolae Botgros, Corneliu Botgros.

De Adriana Ochișanu, Corneliu Botgros a divorțat după 17 ani de mariaj. Cei doi au împreună un băiat de 22 de ani și, după separare, artista a declarat că nu s-a simţit niciodată iubită, spunând că acesta a fost motivul pentru care a iniţiat procedura de divorţ.

În 2013, conform stiri.md, violonistul Corneliu Botgros o acuza de infidelitate, susținând că fosta lui soție avea un alt bărbat.

„Nu mai aveam stare și nici răbdare, nu intram în detalii. Eu și la spital am fost, credeţi-mă, nu mi-e plăcut să vorbesc despre aceasta. Mă simt rău psihologic și nu sunt dispusă să vorbesc”, a declarat interpreta, pentru Jurnal TV.

„Trăieşte cu altcineva de o lună. Cu cine? O să spună ea”, a declarat Corneliu Botgros. Însă, conform aceleiași surse, Adriana Ochişanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat declaraţiile fiului lui Botgros.

„Și dacă ar fi așa, este viaţa mea personală. Nimeni nu are dreptul și nu sunt datoare nimănui să dau explicații ce fac cu viața mea”, a mai spus interpreta.

ADVERTISEMENT
Tags: