Revista FANATIK

Fiul lui Sandu Neagu, de la orfelinat, la naționala României! Povestea dramatică a vieții sale chinuite, numai în revista FANATIK din ianuarie!

06.02.2019 | 19:02
Fiul lui Sandu Neagu de la orfelinat la nationala Romaniei Povestea dramatica a vietii sale chinuite numai in revista FANATIK din ianuarie
Fiul lui Sandu Neagu, de la orfelinat, la naționala României! Povestea dramatică a vieții sale chinuite, numai în revista FANATIK din ianuarie! Ce a făcut mama sa e dincolo de imaginație!

Ai citit numărul din ianuarie al revistei FANATIK? Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei! 48 de pagini de exclusivități! Știi ce salarii dă, de fapt, Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, cine-i „fruncea”, cine-i la… „retrogradare”? Știi cum arată, ce subiect are, câte… pagini are teza de doctorat a antrenorului Mihai Teja? Bănuiești măcar cine i-a fost îndrumător? Dacă nu, află toate astea din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK!

Ai idee unde se poate muta Viitorului lui Gică Hagi și pe banii cui? Știi în câte finale europene au fost echipe românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? Și anul începutului dispariției sportului românesc? Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Vrei să câștigi bani din poker? Poker profesionist. Citește un interviu spumos cu Daniel Negreanu, canadianul cu părinți români care este numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Unde găsești toate astea? Numai în revista FANATIK din ianuarie!

Fiul lui Sandu Neagu, de la orfelinat, la naționala României! Povestea dramatică a vieții sale chinuite, numai în revista FANATIK din ianuarie!

Viaţa bate, încă o dată, filmul! Orfan de la 5 ani, casa de copii, trimis să doarmă prin spitale ca să nu doarmă sub cerul liber, foame, mizerie… Numai sufletul lui știe cât s-a chinuit după dispariția tatălui său. Acum, însă, este unul dintre jucătorii pe care se clădeşte echipa naţională U15. Numărul din ianuarie al revistei FANATIK îți prezintă povestea lui Roberto Neagu.

Roberto Neagu este una dintre speranțele fotbalului românesc. Află cum a supraviețuit, efectiv, dispariției tatălui său, din revista FANATIK pe ianuarie! Amănuntele sunt cutremurătoare!
Roberto Neagu este una dintre speranțele fotbalului românesc. Află cum a supraviețuit, efectiv, dispariției tatălui său, din revista FANATIK pe ianuarie!

Tatăl său a fost un fotbalist important pentru Rapid, important pentru echipa națională. Destinul a făcut, însă, ca autorul golului antologic cu care România învingea Cehoslovacia la Mondialul mexican din 1970 (2-1) să plece într-o lume mai bună când fiul său avea doar 5 ani şi o nevoie din ce în ce mai mare de tată. Loviturile au venit una după alta: a ajuns, la propriu, pe drumuri, fără un acoperiș deasupra capului, frig, foame, casa de copii… Cum a supraviețuit, efectiv, în condiții greu de iamginat, află din revista FANATIK pe ianuarie.

A fost găsit avionul care l-a omorât pe Emiliano Sala! Citește în revista FANATIK din ianuarie ce tragedii cumplite au precedat dispariția fotbalistului argentinian!

Din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK mai poți afla de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde își ridică un adevărat orășel George Copos sau care au fost cumplitele tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala. Doar câteva dintre subiectele în exclusivitate pe care le poți citi în revista FANATIK din ianuarie!Revista FANATIK din ianuarie vă amintește cumplitele tragedii care au precedat dispariția dramatică a argentinianului Emiliano Sala

Revista FANATIK din ianuarie vă amintește cumplitele tragedii care au precedat dispariția dramatică a argentinianului Emiliano Sala, al cărui avion a fost găsit la 35 de metri adâncime în Canalul Mânecii
Revista FANATIK din ianuarie vă amintește cumplitele tragedii care au precedat dispariția dramatică a argentinianului Emiliano Sala

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei!