News

Fiul unui cunoscut preot din Iași a dispărut de acasă. Oamenii sunt rugați să ajute la găsirea lui Iustin Nimerincu

Fiul unui cunoscut preot din Iași a dispărut de acasă, iar acum tatăl său îi roagă pe oameni să ajute la găsirea tânărului Iustin Nimerincu.
25.04.2024 | 17:28
Fiul unui cunoscut preot din Iasi a disparut de acasa Oamenii sunt rugati sa ajute la gasirea lui Iustin Nimerincu
Fiul unui cunoscut preot din Iași a dispărut de acasă. Oamenii sunt rugați să ajute la găsirea lui Iustin Nimerincu
ADVERTISEMENT

Tatăl său este cunoscutul paroh al comunităţii ”Sfântul Apostol şi Evanghelist Luca” din incinta Cimitirului ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Păcurari, dar este şi inspector eparhial în cadrul Departamentului cimitire, monumente şi servicii funerare al Arhiepiscopiei Iaşilor.

Fiul unui cunoscut preot din Iași a dispărut de acasă

Iustin Nimerincu are 15 ani, și a dispărut de acasă în urmă cu 24 de ore. ”A plecat în seara zilei de 24.04.2024, în jurul orei 19:00, de la adresa de domiciliu din comuna Valea Lupului, judetul Iași. Semnalmente: ten deschis, față ovală, par șaten, ochi căprui, înălțime: aproximativ 1.80 m, greutate: aproximativ 90 kg.

ADVERTISEMENT

La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport marca Nike, de culoare albă, cu inserții gri și albastre. Avea asupra sa un rucsac de culoare neagră, portofel cu cartea de identitate și suma de 100 de lei.

Vă rugăm din suflet să ne ajutați cu orice indiciu. Suntem doi părinți disperați! Iustin te rugăm să vii acasă!”, este precizat în mesajul postat de preotul Marian Nimerincu. Conform Observatornews.ro, tânărul a plecat de bunăvoie de acasă după o ceartă mai aprinsă cu părinții săi.

ADVERTISEMENT

O copilă în vârstă de 13 ani a dispărut de acasă în București

În urmă cu doar trei zile, o tânără dispărea în mod similar de acasă, de data aceasta din București. Fata, care locuia împreună cu părinții în Sectorul 5 al Capitalei, a dispărut de acasă sâmbătă, 20 martie, fiind dată acum în urmărire națională. ”Minora a fost văzută ultima dată în Sectorul 5, din București, sâmbătă, în jurul orei 7:00 dimineața”, informau reprezentanții IPJ.

”La data de 21 aprilie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore care, în cursul zilei de 20 aprilie 2024, în jurul orei 7.00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent”, au mai transmis oamenii legii într-un comunicat transmis presei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițiștii au transmis semnalmentele fetei în speranța că cineva o va putea identifica. ”Minora dispărută se numeşte Iancu Larisa, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: î nălţime: 1,50 m, greutate 45 kg, constituție astenică, față ovală, ten măsliniu, păr negru, ochi căprui.

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au adăugat reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT

Anual, în România dispar aproximativ 6.000 de oameni, majoritatea fiind copii. Polițiștii spun că primele 24 de ore sunt vitale pentru a găsit o persoană dispărută, pentru că șansele ca aceasta să mai fie găsită în viață scad considerabil după această perioadă de timp. Chiar și așa, de multe ori tinerii sau copiii pleacă de bunăvoie de acasă, pentru a fugi de bătăi sau familie.

ADVERTISEMENT