News

Unde a fost găsită Mihaela, fata dispărută de 2 zile din Roșia Montană. Descoperirea polițiștilor

În urmă cu două zile, Mihaela dispărea de acasă, astfel că mama sa dădea alarma și o întreagă armată de jandarmi și polițiști au plecat pe urmele fetei.
11.02.2024 | 17:18
Unde a fost gasita Mihaela fata disparuta de 2 zile din Rosia Montana Descoperirea politistilor
Unde a fost găsită Mihaela, fata dispărută de 2 zile din Roșia Montană. Descoperire polițiștilor
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 30 de ani plecase de acasă fără să spună unde se duce și nu s-a mai intors, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Alba. Cea care a chemat Poliția a fost chiar mama fetei, o femeie în vârstă de 50 de ani care locuia împreună cu fiica sa în comuna Roșia Montană.

Unde a fost găsită Mihaela, fata dispărută de 2 zile din Roșia Montană

”La data de 9 februarie 2024, în jurul orei 19,00, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată de către o femeie de 50 de ani, din Blideşti, comuna Roşia Montană, cu privire la faptul că, în după amiaza zilei de 8 februarie,  fiica sa, Tomuş Nicoleta-Mihaela, în vârstă de 30 de ani, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce şi nu a mai revenit”, a transmis IPJ Alba.

ADVERTISEMENT

Polițiștii transmiteau atunci populației că tânăra are 1,75 m înălțime, 75 kg, păr șaten și ochi căprui. ”În momentul dispariției aceasta purta geacă lungă, neagră, cu glugă, pantaloni negri, cizme negre şi căciulă în mai multe culori.

Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării ei, iar aceasta a fost dată în urmărire. Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112”, transmiteau autoritățile.

ADVERTISEMENT

Din fericire acest caz a fost soluționat rapid, pentru că femeia a fost descoperită pe raza comunei Meteș, la zeci de kilometri distanță de casă. Se pare că aceasta ar fi plecat de bunăvoie de acasă, fără ca cineva să-i facă rău.

Oamenii legii încearcă acum să afle mai multe detalii referitor la această situație. ”Femeia a fost identificată pe raza comunei Meteş. Starea acesteia este bună. Din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au comunicat reprezentanții IPJ Alba.

ADVERTISEMENT

O femeie a dispărut de acasă împreună cu fiica sa, în urmă cu 48 de ore

În paralel, fără legătură cu acest caz, o femeie dispărea de acasă împreună cu fiica sa. Se întâmpla pe 8 februarie, iar polițiștii și angajații IPJ Gorj încearcă din acel moment să le găsească. Momentan nu se știe cum erau îmbrăcate cele două în momentul dispariției și nici dacă acestea au plecat de acasă de bunăvoie.

”La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Bărbăcioru Nicolița Loredana, în vârstă de 46 de ani, din Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu fiica sa minoră și nu au mai revenit.

ADVERTISEMENT

Semnalmente: înălțime – 1.60 m, greutate-55 kg, constituție astenică, păr tuns scurt. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte purtate de femeie sau de fiica sa la momentul plecării. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea acestora, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis polițiștii. Cele două nu au fost momentan găsite.

ADVERTISEMENT