News

Copil dispărut din magazin, găsit mort în Dunăre. Emanuel avea doar 3 ani

Tragedie petrecută pe Dunăre, în județul Tulcea, acolo unde Emanuel, un copil de 3 ani care dispăruse dintr-un magazin, a fost găsit mort.
14.08.2023 | 14:53
Copil disparut din magazin gasit mort in Dunare Emanuel avea doar 3 ani
Emanuel, un copil de doar 3 ani, a fost găsit mort în Dunăre. Micuțul dispăruse dintr-un magazin. Sursa foto: Poliția Română / Infotulcea.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un copil de doar 3 ani a fost găsit mort în Dunăre. Emanuel era dat dispărut încă de duminică, după ce, într-un moment de neatenție, în timp ce se afla cu el în magazin, tatăl l-a pierdut din vedere.

Emanuel, un copil de doar 3 ani, a fost găsit mort în Dunăre. Micuțul dispăruse dintr-un magazin

Tragedia din județul Tulcea a fost raportată luni dimineața. Trupul micuțului a fost scos fără suflare de scafandrii din Tulcea și Brăila, pe brațul Sfântu Gheorghe al Dunării. Se afla la aproape 30 de metri distanță de locul în care a fost văzut ultima dată.

ADVERTISEMENT

Din datele Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), minorul a fost dat dispărut duminică seara. ”În urma sesizării, a fost constituită o echipă operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţia 1 Poliţie Rurală Tulcea şi Postul de Poliţie Mahmudia, care au efectuat activităţi de căutare, în vederea găsirii minorului, cu sprijinul salvatorilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)”, a anunţat IPJ. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Duminică seara, în timp ce se afla alături de tatăl său într-un magazin, Emanuel a dispărut. S-a întâmplat în jurul orei 19:30. Disperată, familia micuțului a anunțat poliția. Micuțul, Panschi Sasa Emanuel, era născut în data de 13 februarie 2020, și domiciliat în Mahmudia.

ADVERTISEMENT

La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat într-un tricou roșu, pantaloni scurți de culoare închisă și era desculț. Copilul are 1 metru înălțime, 30 de kilograme, ochii căprui și părul blond”, potrivit anunțului publicat pe site-ul oficial al Poliției Române.

Emanuel, căutat toată noaptea și dimineața

După ce s-a dat alerta la 112, micuțul Emanuel a fost căutat toată noaptea și dimineața de polițiști. Din păcate, luni la amiază, corpul neînsuflețit al copilului a fost găsit înecat în Dunăre, la Mahmudia.

ADVERTISEMENT

În mediul online, oamenii au transmis mesaje de condoleanțe după această tragedie. ”Doamne ferește de asa ceva. Chiar nu îmi vine să cred. Dumnezeu să-l odihnească pe îngeraș”, scrie un bărbat din Mahmudia.

Sasha Emanuel, copilul de 3 anișori dispărut în Mahmudia, dintr-un magazin, a fost găsit înecat. Dumnezeu să te odihnească în pace îngeraș”, scrie o femeie din Tulcea, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

A fost un debut tragic de săptămână în Dobrogea. Reamintim că la Mamaia, pe plaja Victoria, trei oameni au murit înecați în decurs de o oră, iar alți doi au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT