News

Fiul unui important medic din Timiş a murit decapitat într-un accident de jet-ski. Cum s-a produs tragedia

Un accident înfiorător s-a produs sâmbătă după-amiază pe râul Mureş. Un tânăr a murit decapitat în timp ce se plimba pe jet-ski, alături de iubita sa.
19.08.2023 | 20:21
Fiul unui important medic din Timis a murit decapitat intrun accident de jetski Cum sa produs tragedia
Acesta este ski-jet-ul cu care se plimbau cei doi tineri Foto: ISU Arad
ADVERTISEMENT

Un accident înfiorător s-a produs sâmbătă după-amiaza pe râul Mureş, pe raza judeţului Arad, unde un bărbat care se plimba pe un ski-jet a lovit o sârmă şi a fost decapitat. O tânără care se afla alături de el a fost rănită.

Accidentul s-a produs în zona unei balastiere

Accidentul a avut loc pe lacul balastierei din zona localităţii Zăbrani, sâmbătă, la ora 16.50. Martorii povestesc că bărbatul care conducea skijet-ul a lovit o sârmă întinsă deasupra apei.

ADVERTISEMENT

“Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident.

În urma accidentului, tânărul şi-a pierdut viaţa, tânăra fiind rănită uşor, la prima vedere. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a constatat că bărbatul fusese decapitat, în timp ce tânăra care îl însoţea, în vârstă de 22 de ani, a suferit răni uşoare, dar şi un atac de panică.

ADVERTISEMENT

Presa arădeană scrie că tânărul decedat este fiul unui important medic timișorean care deține mai multe clinici private în oraşul de pe Bega. Grupul de prieteni care ieșise la plimbarea de pe râul Mureș era format din patru persoane, scrie criticarad.ro.

Şi la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc un accident grav cu ski-jet-ul, însă pe litoral. Doi tineri care se aflau pe o salteaua gonflabilă, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, au fost loviţi de ski-jet, unul dintre ei fiind resuscitat pe plajă.

ADVERTISEMENT

Băiatul, care se află în stare gravă la spital, are 19 ani şi se pregătea să dea sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat. El și-a protejat iubita şi a fost aruncat la o distanță de 5-6 metri de locul accidentului.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze