News

Senzații tari pe litoralul românesc. Cât costă o tură cu skijet-ul sau cu hidrobicicleta

Senzații tari pe litoralul românesc. Turiștii de la Marea Neagră nu se dau înapoi de la distracție. Cât costă o tură cu skijet-ul?
03.07.2023 | 10:38
Senzatii tari pe litoralul romanesc Cat costa o tura cu skijetul sau cu hidrobicicleta
Senzații tari pe litoralul românesc. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Senzații tari pe litoralul românesc. Turiștii care ajung în stațiunile de la Marea Neagră nu se dau înapoi de la distracție. Dacă în urmă cu câțiva ani, românii nu aveau o gamă foarte variată de opțiuni atunci când venea vorba de alegerea unei variante de destindere, acum situația este diferită.

Senzații tari pe litoralul românesc

Cei care nu vor să vină la mare doar pentru plajă și baie, pot alege diferite metode de a-și petrece timpul. Printre cele mai îndrăgite sunt plimbările cu skijet-ul, hidrobicicleta, salteaua sau banana.

ADVERTISEMENT

Potrivit administatorilor de pe litoral, preferatele turiștilor atunci când vine vorba de adrenalină sunt plimbările cu skijet-ul sau salteaua. Însă, prețurile sunt pe măsura distracției, conform turiștilor.

“Foarte multe atracţii pe plajă. Au hidrobiciclete, au skijet-uri, saltele, banană, orice”, a transmis un admnistrator de plajă, potrivit Observatornews.ro. Însă, costurile pentru o plimbare de 10 minute cu skijet-ul poate ajunge cât pentru o noapte de cazare la un hotel.

ADVERTISEMENT

Cât costă o tură cu skijet-ul sau banana

Potrivit sursei citate, o tură cu skijet-ul costă între 250 și 500 de lei în Mamaia. Mai exact, cei care aleg o plimbare de 10 minute plătesc 250 de lei, iar turiștii care optează pentru o experiență de 20 de minute achită 400 de lei. O plimbare de o jumătate de oră costă 500 de lei.

Turiștii care aleg să se destindă pe hidrobicicletă trebuie să plătească o taxă de 100 de lei pe oră, tot în Mamaia. În cazul în care doresc să închirierze o saltea sau optează pentru o plimbare cu banana, prețul este de 70 de lei.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Mamaia, în stațiunea Eforie Nord costurile sunt ușor scăzute. Astfel, pentru o plimbare de o oră cu hidrobicicleta, un turist trebuie să scoată din buzunar 80 de lei. Pentru una cu banana, 45 de lei.

De atlfel, cea mai ieftină este plimbarea este cu barca, pentru care turiștii plătesc 15 lei de persoană, pentru un sfert de oră. “Merită, dar să fie un pic marea mai calmă. Cam în fiecare an venim la Eforie, aşa ne-am învăţat”.

ADVERTISEMENT

“Este staţiunea noastră de suflet. Ne place foarte mult şi suntem şi cu copii. Şi lor le place foarte mult”. “Este o staţiune mai mult pentru copii. Apa este mică aici, în zona asta, şi încercăm să ne bucurăm câteva zile”, au transmis mai mulți turiști, pentru Observator News.ro.

 

ADVERTISEMENT