News

Floricica Dansatoarea, la protestul din 10 august: „E numai mafie! Ceaușescu a fost singurul conducător!” Video

Autor: Eduard Nicolae Popa | 10.08.2019 | 16:42
Floricica Dansatoarea, la protestul din 10 august: „E numai mafie! Ceaușescu a fost singurul conducător!” Video
Floricica Dansatoarea, la protestul de pe 10 august din Piața Victoriei *foto: captură facebook Epochtimes Romania

Aproape 250 de mii de români sunt așteptați la mitingul din Piața Victoriei din 10 august. Manifestația a primit aprobarea de la ora 17:00 iar unul dintre primii oameni care au venit deja la protest este celebra Floricica Dansatoarea. Femeia care s-a făcut cunoscută publicului larg prin aparițiile sale la protestele împotriva președintelui Klaus Iohannis a anunțat faptul că nu este simpatizanta niciunuia dintre partide. Cu toate acestea, Floricica i-a reproșat lui Iohannis lipsa de implicare în viața publică a statului român.

Floricica Dansatoarea, la protestul de pe 10 august din Piața Victoriei

Floricica Dansatoarea a explicat prezența ei la protestul din Piața Victoriei: „Eu am venit aicișa pentru că avem o țară amărâtă care a ajuns într-un hal nehal. Toți sunt corupți, toți! Din parlament până în poliție! Eu am venit aici pentru că vreau pace în țara sa, chit că mă omoară lumea aici. Eu nu țin nici cu PSD-ul, nici cu PNL-ul. Am avut un singur conducător. Nicolae Ceaușescu, Dumnezeu să îl ierte! Acum avem mulți conducători care ne conduce țara. Eu nu vreau să ne conducă țara toți.”

Protestatara a avut un mesaj dur și pentru președintele Klaus Iohannis: „Domnul președinte Iohannis este un președinte tăcut, nu face nimic pentru țara noastră. Eu vreau o țară cu pace, dreptate și libertate! E numai mafie, se vând între ei toți parlamentarii. Doarme pe scaun, nu face nimic pentru țara noastră. Să le fie rușine la toți din Parlament și președintelui țării că nu e pentru țara noastră. Avem mulți conducători care ne conduc, pe bani, pe putere!”

Floricica Dansatoarea s-a "rătăcit" printre protestatarii anti-PSD

Moment inedit: Floricica Dansatoarea s-a "rătăcit" printre protestatarii anti-PSD din Piața Victoriei. Discurs virulent despre… pace.

Gepostet von Epoch Times Romania am Samstag, 10. August 2019

Câți oameni sunt așteptați la protestul din Piața Victoriei

Organizatorii protestului au anunțat că se așteaptă ca la protest să fie prezenții aproximativ 250.000 de oameni. Aceștia au aprobare pentru protest între orele 14:00 și 22:15. Anul trecut protestul a fost în mare parte unul pașnic, chiar dacă Jandarmeria a dat pe tot parcursul serii cu gaze lacrimogene în oameni. În cele din urmă, la ora 23:11 s-a dat ordinul pentru dispersarea în forță a manifestanților. Au avut nevoie de îngrijiri medicale 452 de oameni, printre care și copii, iar 70 de persoane au fost spitalizate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!