Fotbal intern

Florin Bratu a explicat de ce nu i-a răspuns lui Claudiu Niculescu! ”Nu am numărul lui”

24.09.2018 | 22:56
Florin Bratu a explicat de ce nu ia raspuns lui Claudiu Niculescu Nu am numarul lui

Fostul antrenor al echipei Dinamo București, Florin Bratu, a explicat de ce nu i-a răspuns lui Claudiu Niculescu, care a anunțat în conferința de presă în care a fost prezentat ca tehnician al ”câinilor” că l-a sunat imediat pe fostul său coleg dar acesta nu i-a răspuns.

Prezent într-o emisiune televizată, Florin Bratu a declarat care este cel mai greu lucru pe care îl are de făcut Claudiu Niculescu la Dinamo București: ”Să le ridice moralul jucătorilor. Lipsa aceasta a rezultatelor sper să nu fie de lungă durată”.

Florin Bratu îi dă explicații lui Claudiu Niculescu: ”Nu îi port pică”

”Nu am numărul lui Claudiu, ieri am fost și plecat din București. Nu îi port pică, merita să antreneze Dinamo, îi doresc tot succesul. Oricând stăm de vorbă despre Dinamo, dacă are nevoie de informații”, a explicat Florin Bratu de ce nu i-a răspuns la telefon lui Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu în timpul conferinței de presă în care a fost prezentat oficial la Dinamo București
Claudiu Niculescu în timpul conferinței de presă în care a fost prezentat oficial la Dinamo București

”Claudiu are experiență, de ceva vreme antrenează. El vrea să îi dea încredere lui Nistor, e normal, e la primul meci. Sper să funcționeze ce își dorește el să facă. Obiectivele depinde de modul în care echipa va ieși din impas”, a mai spus Florin Bratu.

Nistor a fost înjurat de suporteri la antrenament

Florin Bratu a fost demis de la Dinamo București după înfrângerea din meciul cu Poli Iași, scor 0-1. La finalul acelei întâlniri, el l-a atacat foarte dur pe căpitanul Dan Nistor, pe care l-a schimbat la pauză, spunând că jucătorul a vrut să accepte oferta de la FCSB și că i-a stricat vestiarul.

Claudiu Niculescu a a anunțat, luni, în conferința de presă în care a fost prezentat oficial la Dinamo București că Dan Nistor este un jucător extrem de important în viziunea sa, dar rămâne de văzut dacă va mai purta banderola de căpitan.

Fotbalistul a fost înjurat la antrenamentul de astăzi de suporterii dinamoviști, care i-au strigat să plece la FCSB. Dan Nistor le-a cerut fanilor să înceteze cu acest subiect și le-a promis că le va arăta că el este căpitanul lui Dinamo.