News

Florin Călinescu se pregătește să revină pe scena politică. Din ce partid va face parte

Anunțul unei figuri importante din România ia prin surprindere lumea politică. Florin Călinescu vrea să revină într-un nou partid
17.02.2024 | 22:25
Florin Calinescu se pregateste sa revina pe scena politica Din ce partid va face parte
Revenirea lui Florin Călinescu în politică. Ce partid va alege. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu vrea să revină în politica românească. Anunțul a fost făcut chiar recent de către acesta pe rețelele de socializare.

Florin Călinescu ia în calcul o revenire în politică: Ce opțiuni are?

Călinescu își exprimă dorința de a se implica din nou în sfera politică, după ce au existat speculații că ar putea adera la AUR, însă acesta clarifică că este interesat de un partid nou.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa de Facebook, Florin Călinescu a făcut o declarație sugerând că va lua în considerare implicarea politică, dar cu condiția susținerii din partea publicului. El a subliniat că este vorba despre un partid complet nou și a cerut părerea fanilor săi în acest sens.

„Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi! Adaug. Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a anunțat Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce implicații a mai avut Florin Călinescu în politică

În trecut, Florin Călinescu ar fi primit oferte de la mai multe partide importante din România, inclusiv PSD, PNL, USR, AUR și UDMR, dar este hotărât să aleagă cu atenție opțiunea sa politică viitoare, ținând cont de opinia publică.

Florin Călinescu a deținut anterior funcția de președinte al Partidului Verde începând cu 2019, însă implicarea sa politică s-a concretizat cu o prezență modestă la alegerile pentru primăria Bucureștiului, unde a obținut aproximativ 2% din voturi.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc echipei Partidului Verde pentru București și sectorul 1. Pentru entuziasm și munca. Puteam spune că rezolvăm totul. Ar fi fost o minciună. I-am lăsat pe alții să o facă. Noi nu promitem ceva anume dar vom încerca să rezolvăm cât mai mult.

Mulțumesc și celor din țară din Partidul nostru și tuturor celor care ne-au arătat prețuirea lor. Suntem la început. Suntem un partid suta la suta european și o mie la sută romanesc! Voi reveni cu detalii din campanie zilele următoare”, spunea Călinescu în 2020 într-o postare tot pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În mesajele sale anterioare despre Partidul Verde, Florin Călinescu a promis că va oferi mai multe detalii despre activitatea sa politică, dar ulterior a renunțat la acest proiect, concentrându-se pe revenirea sa în televiziune și pe dezvoltarea unui show online personal.

ADVERTISEMENT