Life

Ce s-a ales de Florin Călinescu, fostul om de televiziune apreciat de milioane de români. Ce face acum, de când nu mai apare la TV

Florin Călinescu nu mai apare la televizor, dar asta nu înseamnă că stă degeaba. Cu ce se ocupă om fostul jurat de la Românii au talent.
08.07.2023 | 12:00
Ce sa ales de Florin Calinescu fostul om de televiziune apreciat de milioane de romani Ce face acum de cand nu mai apare la TV
Cu ce se ocupă Florin Călinescu de când nu mai apare la televizor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu este apreciat de milioane de români, însă de câțiva ani nu mai apare la televizor. După ce și-a dat demisia de la Pro TV și a eșuat cu emisiunea de la Prima TV, s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum.

Ce s-a ales de Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au talent

Florin Călinescu a fost zeci de ani pe sticlă, însă acum a recunoscut ca șansele să mai prezinte vreo emisiune sunt aproape de zero. Din 2015 până în 2021 a avut contract cu Pro TV, însă în urmă cu doi ani a renunțat la postul de jurat al concursului Românii au talent.

ADVERTISEMENT

S-a mutat apoi la Prima TV, dar emisiunea lui s-a încheiat repede, deoarece nu înregistra audiențele așteptate. Astfel că omul de televiziune iubit de milioane de români s-a retras puțin din lumina reflectoarelor, dar nu definitiv.

În primul rând, Florin Călinescu, care deține mai multe proprietăți, a decis să stea o vreme de parte de capitală și s-a mutat la țară. Aici, fostul prezentator tv are o mini-fermă de animale.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Pro TV are o gospodărie în care crește „83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici”, după cum a dezvăluit chiar el în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro.

„Sunt tot la oraș, dar la țară”

De altfel, domeniul impresionant poate fi văzut în cadrul unui clip publicat pe YouTube, în care actorul vorbește despre viața pe care o duce acum, stând la țară și pasiunea pentru animale. „Uite, acolo: silozuri. Suntem dotați. Toată cabana asta am pus panouri solare ca să facem una și alta. Să avem curentul nostru.

ADVERTISEMENT

Aici suntem într-o mică livadă și am zis că dacă tot am pământ, de ce să stau în oraș?! Am treabă, mă duc. Acum vine orașul peste noi. Omul ăsta de aicea de la Buftea, primarul, este destul de harnic și e un oraș ok, la ora asta. Eu sunt tot la oraș, dar la țară. În spate am ieșire la apă, ce să-mi mai trebuiască? E aparență de lac, dar e Colentina care curge.

Mă gândesc acum să iau și o vacă, un cal. Am avut capră, dar m-am supărat că nu a fost atent șu unul din copil s-a înrudit cu maică-să. Numai că ardeau tot ce e pe aici. Dar vreo trei oi și un berbecuț aș pune să mișune pe aici”, a dezvăluit Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și-a făcut emisiune pe YouTube

Pe de altă parte, Florin Călinescu nu stă departe de pasiunea lui. Nu mai apare la niciun post de televiziune, dar și-a făcut propria emisiune, Onlifanz pe canalul său de YouTube. „Nu știu să o definesc.

Se numește Onlifanz și e ceva de Florin Călinescu… Nu e podcast, pentru că o să urmeze și unul adevărat… Asta este o nebunie, dacă vrei. Aşa am început şi la PRO TV cu Ora 7, bună dimineață”, a spus actorul pentru Click.

Pe lângă asta, Florin Călinescu își dorește să scrie și să producă propriul film. „Mă străduiesc să scriu eu un film și să-l produc tot eu. Voi vedea, cine știe, poate îl voi și regiza? Momentan, îl scriu, nu pot oferi detalii, fiind inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de considerațiile mele personale. (…)

E foarte bine că se produc filme, în special pe bani particulari, dar și că lumea merge la ele. Ăsta e cel mai important lucru. Dacă mi se propune un scenariu, îl citesc și voi vedea. De propus, mi se mai propune. Spre exemplu, voi juca într-un film vara asta!”, a mai dezvăluit Florin Călinescu, într-un interviu acordat pentru impact.ro. 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română