News

Florin Cîțu spune că medicul Cătălin Cîrstoiu e greșeala Coaliției la Primăria Capitalei. Variantele propuse de fostul premier

Florin Cîțu, despre „problemele candidaturii coaliției toxice” la PMB. Ce variante propune în locul lui Cătălin Cîrstoiu
16.04.2024 | 22:30
Florin Citu spune ca medicul Catalin Cirstoiu e greseala Coalitiei la Primaria Capitalei Variantele propuse de fostul premier
Cîțu spune că medicul Cîrstoiu este un candidat greșit la PMB / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fostul premier și fostul lider liberal Florin Cîțu a afirmat că sunt „probleme cu candidatura coaliției toxice pentru România” la Primăria Generală și că sunt viabile doar două variante ale PNL pentru București.

Florin Cîțu: „Probleme cu candidatura coaliției toxice”

Fostul lider PNL Florin Cîțu a afirmat că propunerea coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a fost o greșeală. Fostul premier a precizat că a fost singurul care s-a abținut pentru validarea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu, în ședința Biroul Politic al liberalilor.

ADVERTISEMENT

„Probleme cu candidatura coaliției toxice pentru România la PMB. Revin cu propunerea mea. Am prezentat-o și în ședința BPN unde am avut singurul vot de abținere la candidatura domnului doctor”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa Facebook.

Două variante pentru PNL

În opinia lui Cîțu, sunt doar două variante pentru liberali în cursa pentru Primăria Generală a Municipiului București. Una ar fi președintele organizației PNL București, Sebastian Burduja, sau Nicolae Ciucă, liderul partidului. A doua ar fi Nicușor Dan, actualul primar general.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu a mai spus că PNL București nu are cum să meargă alături de cei care au chemat minerii în Capitală și de cei care au „dat ordin ca românii să fie bătuți” la 10 august 2018.

„1. Președintele PNL București, Sebastian Burduja. ( se respectă decizia BPN nr. 06 din 31 ianuarie 2024). Sau Nicolae Ciucă. Am văzut că se dorește creșterea notorietății președintelui partidului.

ADVERTISEMENT

2. Nicușor Dan: INDEPENDENT.

PNL, mai ales PNL București, nu are cum să meargă alături de cei care au dat ordin că românii să fie bătuți de forțele de ordine în 10 august 2018 și care i-au chemat pe mineri (de 6 ori!!!) tot pentru a-i bate pe români”, se arată în postarea lui Florin Cîțu.