Fundașul și-a făcut și un cadou aparte – a închiriat un bolid de lux pe care l-a condus cu o viteză amețitoare. Florin Gardoș a postat pe Instastory un video scurt  în care acul kilometrajului a ajuns până la 184 km/h. Putea să se termine rău de tot pentru jucătorul oltenilor. Excesul de adrenalină este unul taxat de autorități destul de scump în Dubai. 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Florin Gardoș, la un pas să fie amendat în Dubai! Gardoș și lamborghini
Florin Gardoș a condus cu 184 km pe oră un Lamborghini pe străzile din Dubai

Florin Gardoș, la un pas să fie amendat în Dubai!

De remarcat că în Dubai, limitele de viteză maximă sunt: 25 de km/h în zonele de parcare sau pe drumurile aflate în reparaţii, 40 de km/h în zonele rezidenţiale, 60 sau 80 de km/h pe străzile oraşului, 100 de km/h pe drumurile rurale şi 160 de km/h pe autostrăzile din afara oraşului. Cine depășește aceste viteze plătește amenzi usturătoare.

Florin Gardoș a început fotbalul la Satu Mare, însă primul contact cu Liga 1 Betano l-a luat la Concordia Chiajna. După 4 ani de zile, fundașul a trecut la FCSB, formație pentru care a jucat peste 80 de meciuri, înscriind de trei ori. În 2014, Gardoș a dat lovitura carierei. A semnat cu gruparea engleză de primă ligă, Southampton. Mai multe accidentări l-au ținut mai degrabă pe tușă pe fundaș care a pierdut și contactul cu echipa națională. În 2018, după ce inițial a fost împrumutat în Bănie, Gardoș a semnat cu Universitatea Craiova, din poziție de jucător liber de contract.

  • 11 partide a bifat Florin Gardoș pentru Southampton în 4 ani de zile