Fotbal intern

STEAUA. Se ard cu el? Ce PRIMĂ are Tamaş dacă nu-l ia NIMENI!

UPDATE 00:01 / Steaua i-a stabilit preţul de transfer lui Gabi Tamaş, dar vrea să scape cît mai repede de el!...
21.07.2015 | 14:44
STEAUA Se ard cu el Ce PRIMA are Tamas daca nul ia NIMENI

UPDATE 00:01 / Steaua i-a stabilit preţul de transfer lui Gabi Tamaş, dar vrea să scape cît mai repede de el!

Motivul ţine nu doar de decizia lui Mirel Rădoi de a-l exclude din lot, dar şi de o clauză pe care fundaşul de 31 de ani o are în contract. În cazul în care Steaua va ajunge în grupele Ligii Campionilor, iar Tamaş se va mai afla în lotul campioanei la acea oră, Becali trebuie să-i achite o primă de 250.000 de euro! Este foarte posibil ca jucătorul să nu plece de la echipă şi atunci Steaua nici nu primeşte cei 200.000 de euro solicitaţi pe Tamaş, îi mai achită salariul între timp, dar şi un sfert de milion de euro dacă echipa prinde grupele Ligii! Adunate, sumele trec de 500.000 de euro în ceva mai mult de o lună. Gaură!

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 18:15 / În urma întrevederii dintre Tamaş, impresarul său, Florin Manea şi Valeriu Argăseală, s-a decis ca Tamaş să nu plece liber de contract, ci pentru o sumă de 200.000 de euro. Este şi motivul pentru care Argăseală declarase în cursul după-amiezii că Steaua va avea anumite cerinţe pentru a se despărţi de jucător, deşi acesta a fost exclus din lot.

**********************************************************************************************************************

UPDATE 17:15 / Gabi Tamaş şi impresarul său au mers azi la întîlnirea cu preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, pentru a discuta despre rezilierea contractului. “Nu ne-am văzut ca să îi cerem să-l ierte ci ca să vedem cum procedăm mai departe. Rădoi e tranşant, nu se pune problema ca Tamaş să mai rămînă la Steaua. Lui Gabi îi pare rău pentru ce s-a întîmplat. Anturajul îl strică, să ştiţi. Nu avem nici o ofertă din România, nu vine nimeni după ce s-a întîmplat. Încerc să-l duc afară”, a anunţat Florin Manea.

****************************************************************************************************************************

UPDATE 15:30 / Impresarul lui Gabi Tamaş, Florin Manea, a vorbit despre situaţia fundaşului şi susţine că doreşte să ajungă la o înţelegere cu oficialii Stelei. “Dorim  o despărţire amiabilă dacă se poate. Nu vrem să păcălim, să rămînă să încaseze banii pe cei doi ani de contract. Vreau să încheiem colaborarea fără nici un fel de pretenţie de-o parte şi de alta.

El ar putea rămîne în continuare să-şi încaseze banii, dar nici eu, nici Gabi nu dorim acest lucru, nu e moral. Nu ar cîştiga nimeni dintr-o luptă pe această temă. Nu o să fie uşor să-i găsesc echipă la ce s-a scris în presă.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Gabi se aştepta să plece, mi-a şi spus: “Cred că mă dă afară”. În acest moment nu avem soluţii de transfer. A ieşit cu Marius Niculae, însă nu a fost ceva bahic, cum s-a vehiculat. I-am spus lui Gabi să nu mai ia în calcul oferte din Liga 1 şi să încercăm să-i găsim ceva în străinătate”, a spus Florin Manea la un post de televiziune.

Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!” 

************************************************************************************************************************

Florin Manea, impresarul lui Gabi Tamaş, a vorbit despre decizia lui Mirel Rădoi de a-l exclude pe fundaşul pe care îl impresariază. “Nu pot să comentez, este decizia lui Mirel Rădoi. Mai mult nu am ce să spun. Nu ştiu ce voi face. Va trebui să vorbesc cu cei de la Steaua mîine. Nu mă aşteptam la decizia asta. Voi vedea ce îşi doresc cei de la Steaua, cum vor să încheie acest contract”

Coşmarul campioanei ia TOT! Varela şi Chipciu, pe LISTĂ! 

“Nu pot să zic că mă deranjează reacţia lui Rădoi, aşa a decis el, aşa voia să îşi ducă acest mandat, cu aceste decizii mai radicale, eu multe nu am ce să fac decît să fiu alături de Gabi în continuare şi să încerc să rezolv această problemă. Tamaş nu vrea să stea în tribune. Aşteptăm să vedem în ce condiţii ne vom despărţi de Steaua”

Steaua – Partizan. Dat afară pentru BLAT cu Ludogoreţ în LIGĂ! 

“Tamaş mi-a zis că a ajuns devreme acasă şi că nu s-a trezit. Nu stau să-l interoghez. Datoria mea este să încerc să îl protejez cît mai mult posibil”, a declarat Florin Manea la un post de televiziune.