Fotbal intern

Florin Prunea îi apără pe fanii care au intrat pe teren la Viitorul – Dinamo 5-0: ”Trebuie să-i înțelegem”

16.07.2019 | 00:38
Florin Prunea ii apara pe fanii care au intrat pe teren la Viitorul  Dinamo 50 Trebuie sai intelegem
ADVERTISEMENT

Managerul general Florin Prunea îi apără pe fanii care au intrat pe teren la meciul Viitorul – Dinamo 5-0, din prima etapă a Ligii 1. Fostul portar consideră că suporterii ”câinilor” au fost civilizați și crede că nu ei sunt vinovați pentru cele întâmplate, ci jucătorii, antrenorii și staful administrativ de la Dinamo.

Florin Prunea îi apără pe fanii care au intrat pe teren la Viitorul – Dinamo 5-0: ”Nu mai au răbdare”

”Un coşmar pentru noi, trebuie să-l uităm, să-l analizăm şi trebuie să înţelegem cu toţii că Dinamo înseamnă şi suporteri. Şi trebuie să îi înţelegem şi pe suporteri când se manifestă, dar din punctul meu de vedere au fost civilizaţi, am stat de vorbă cu ei, s-au evacuat în linişte şi au plecat acasă. Nu ei sunt vinovaţi, noi suntem, cei care sunt în momentul de faţă aici pentru ceea ce s-a întâmplat în această seară. Ne aşteaptă un meci greu cu Craiova, trebuie să fim aproape de băieţi, aproape de antrenori, mergem mai departe şi trebuie să facem tot ce putem să câştigăm acest meci”, a declarat Florin Prunea despre fani la finalul meciului Viitorul – Dinamo 5-0.

ADVERTISEMENT

”Este inadmisibil modul cum ne-am prezentat în această seară. Este inadmisibil şi nu aş vrea să mai existe o seară ca aceasta. După un asemenea meci e greu de vorbit, jucătorii erau toţi cu capul plecat în vestiar, sunt conştienţi pentru că sunt profesionişti, au şi ei familii, erau cu capul jos toţi. Suporterii au fost civilizaţi, au plecat liniştiţi acasă, oamenii se manifestă. Suporterii lui Dinamo nu mai au răbdare. Au avut o atitudine civilizată, după aceea s-au evacuat, s-au ajutat, erau şi femei cu copii”, a mai spus managerul general al câinilor”

”Când voi simţi că nu se mai poate face nimic voi pleca”

Florin Prunea a anunțat că nu va demisiona așa cum i-au cerut fanii: ”Nu avem ce să facem. Dacă aceasta va fi soluţia, probabil că va veni şi ea, dar eu nu voi renunţa. Şi nici antrenorul nu va renunţa, pentru că am venit aici să facem o treabă. Sigur că va fi mult mai greu fără suporteri lângă noi, dar până la urmă tot o vom face. Noi ne-am întâlnit şi înainte de meci cu suporterii. Oamenii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, nu sunt nişte vagabonzi, sunt oameni care au familii acasă, au copii, care cheltuie milioane şi vin în fiecare săptămână după noi şi eu cred că trebuie să îi respectăm. Ne pare rău ce s-a întâmplat şi îmi cer scuze în numele tuturor […] Noi suntem principalii vinovaţi, trebuie să ne asumăm. Când voi simţi că nu se mai poate face nimic voi pleca, dar nu vreau să îmi stric nu o prietenie, am fost copilul lui Dinamo, am crescut la Dinamo, nu aş vrea să mai trăiesc ce s-a întâmplat în seara asta”.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul a învins Dinamo, scor 5-0, în prima etapă a Ligii 1. Partida a fost întreruptă la mijlocul reprize secunde, după ce mai mulți fani dinamoviști au pătruns pe teren.