Sport

Florin Prunea intervine în războiul dintre Adrian Mititelu și Robert Popa: „Copilul e influențat! Vrea să plece gratis afară”

Florin Prunea a intervenit în războiul dintre Adrian Mititelu și Robert Popa și crede că tânărul portar al lui FC U Craiova este influențat.
21.02.2023 | 09:24
Florin Prunea intervine in razboiul dintre Adrian Mititelu si Robert Popa Copilul e influentat Vrea sa plece gratis afara
Florin Prunea intervine în războiul dintre Adrian Mititelu și Robert Popa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei a povestit și ce îi spunea Adrian Mititelu Jr. despre Robert Popa imediat după Campionatul European U19, la care portarul oltenilor a apărat buturile „tricolorilor mici”, făcând niște meciuri bune și remarcându-se.

Florin Prunea intervine în războiul dintre Adrian Mititelu și Robert Popa

Florin Prunea a intervenit în războiul dintre Adrian Mititelu și Robert Popa, fiind de părere că portarul lui FC U Craiova este influențat să își atace propriul club: „După campionatul european de U-19, eu l-am văzut acolo.

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe Adrian Mititelu Jr și l-am întrebat de unde l-au luat, ce e cu el. ’Băi, Florine, ăsta e ca și copilul nostru, să vezi câți bani facem noi cu ăsta, este singurul produs al nostru în momentul de față’. Mie îmi plăcea și a avut o evoluție bună”.

„S-a accidentat și a intrat băiatul ăsta (N.r- Gurău). Ce să faci acum? Ce conducător e nebun să scoată portarul titular? E un avantaj fantastic să ai portar U-21. Dacă Gurău greșea cât el era pe bancă, el intra imediat.

ADVERTISEMENT

A fost și căpitanul echipei. Copilul este influențat. Eu m-am gândit de ce să facă un copil așa ceva. În țară unde poate să meargă? La cluburile mari, la FCSB, nu cred, la Rapid, e Horațiu Moldovan, portarul naționalei, la CFR e Scuffet”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

„De ce să faci așa ceva?”

Florin Prunea a continuat și este de părere că Robert Popa are o ofertă din străinătate și că el caută să rămână jucător liber de contract, forțând astfel mâna lui Adrian Mititelu, motiv pentru care a început și un conflict cu acesta și cu fiul său.

ADVERTISEMENT

„Atunci, de ce să faci așa ceva? Eu cred că el are ofertă din afară și cineva așteaptă ca el să devină liber. El forțează mâna clubului, eu la asta mă gândesc. Dacă se întâmplă așa ceva, e un lucru foarte grav, dar eu nu cred.

Am văzut poziția lui Marcel Pușcaș, mi s-a părut foarte corectă, așa trebuie să vorbești cu un jucător tânăr. Pentru echipă dă urât. Poate patronul nu a știut. Să facă o anchetă și să ia o decizie”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT