Sport

Florin Prunea, reacție vehementă după scandalul de la Dinamo: „Dacă eram conducător, Burcă era dat afară în seara asta!”

Florin Prunea a avut o reacție dură după scandalul de la Dinamo, punând „tunurile” pe Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor” care și-a certat jucătorii.
18.01.2023 | 21:26
Florin Prunea reactie vehementa dupa scandalul de la Dinamo Daca eram conducator Burca era dat afara in seara asta
Florin Prunea, reacție dură după scandalul de la Dinamo. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate protestul jucătorilor lui Dinamo, care au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare.

Florin Prunea, reacție dură după scandalul de la Dinamo

Florin Prunea a avut o reacție dură după scandalul izbucnit la Dinamo, fiind de părere că Ovidiu Burcă ar fi trebuit dat afară imediat după ce și-a criticat public jucătorii:

ADVERTISEMENT

„Eu nu pot să înțeleg să vii să îți cerți jucătorii care nu au ce pune pe masă și să îi faci în toate felurile. Nu sunt de acord nici cu jucătorii, dar cred că au făcut acest lucru după mai multe discuții, nu după o discuție și cred că cineva i-a mințit.

Eu dacă eram conducător, în seara asta era dat afară Burcă. Nimeni nu îi permite să calce în picioare demnitatea unui om. Antrenorul e cu jucătorii toată ziua, nu conducătorul. Trebuie să fie un dialog, să se concentreze pe Liga 2, eu în locul lui Burcă mi-aș cere scuze, orice om greșește. Dar de ce Burcă nu a făcut antrenament cu echipa, mă întreb eu? 

ADVERTISEMENT

Ei nu au salarii la nivelul celor din prima ligă, nu e ușor să nu fii plătit de trei luni. Eu dacă eram jucător la Dinamo și intra Burcă în vestiar l-aș fi întrebat ce înseamnă să nu poți să-ți ceri drepturile”.

„Eu cred că le-au ridicat mingea la fileu, au vrut să scape de unii jucători, iar ei s-au debarasat de ei. În momentul în care jucătorii sunt mințiți sistematic, ei reacționează.

ADVERTISEMENT

Acolo e un război pe față de o săptămână. Îl cunosc foarte bine pe Zăvăleanu și cred că și-a făcut treaba la Dinamo pe parte financiară”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

„Nu era nevoie de un război intern la Dinamo!”

„El a adus și bani de-acasă, nu a adus puțin bani, când vii cu un milion de euro nu știu dacă mai e chiar așa de personală contribuția. Domnul Mureșan și antrenorii care au mai fost pe-acolo au condus anul trecut clubul.

ADVERTISEMENT

Problema e la nivelul clubului, când ai un club slab, când se întâmplă ce s-a întâmplat în ultima săptămână nu e ceva de mirare. Suporterii aceștia minunați țin tot clubul, dar până când și ce poți să mai faci?

Se agață de obiectivul acesta de a ajunge în play-off, e diferență de două puncte, nu era nevoie de un război intern la Dinamo. Plus că a venit și greșeala lui Ovidiu Burcă și nu mă așteptam să greșească chiar așa Burcă”, a continuat Florin Prunea.

„Înțeleg că s-a plătit un salariu. Nu sunt de acord și cu poziția lui Vlad Iacob că la alte cluburi e mai rău, păi asta e poziție de conducător, pe bune?

Pe tine te interesează ce fac alte cluburi? Pune mâna și rezolvă problemele. Dacă văd jucătorii că vii în sprijinul lor, vin alături de tine”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT