Fotbal intern

Florin Prunea, vești bune pentru jucători după calificarea lui Dinamo în sferturile Cupei României: ”Îşi vor primi o parte dintre restanţe”

31.10.2019 | 12:56
Florin Prunea vesti bune pentru jucatori dupa calificarea lui Dinamo in sferturile Cupei Romaniei Isi vor primi o parte dintre restante
ADVERTISEMENT

Managerul general al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a venit cu vești bune pentru jucători după calificarea echipei în sferturile de finală ale Cupei României. ”Câinii” s-au impus fără drept de apel în meciul din deplasare cu Foresta Suceava, iar la final elevii lui Dusan Uhrin au scandat în vestiar să le fie achitate drepturile financiare.

Florin Prunea, vești bune pentru jucători după calificarea lui Dinamo în sferturile Cupei României: ”Stăm bine faţă de alte echipe”

”Jucătorilor, când le spui adevărul, înţeleg. Până mâine (n.r. – vineri) îşi vor primi o parte dintre restanţe. Vor rămâne unii cu jumătate de salariu restant, alţii cu un salariu. Stăm bine faţă de alte echipe”, a fost vestea pe care Florin Prunea le-a dat jucătorilor de la Dinamo după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

”Domnul Negoiţă negociază cu mai multe persoane, şi cu suporterii. O să vedeţi că în cel mai scurt timp totul va intra pe făgaşul normal. La echipă nu sunt probleme. Nu poţi să nu fii îngrijorat cu această situaţie la un club mare. Le mulţumesc băieţilor că au înţeles”, a mai declarat oficialul dinamovist la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Orice opţiune care poate ajuta Dinamo este de luat în seamă”

Referitor la o posibilă revenire a lui Nicolae Badea la conducerea clubului, după ce acesta a spus într-un interviu pentru FANATIK că ar vrea să-i aibă alături pe George Copos și Mircea Lucescu, Florin Prunea a afirmat: ”Sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Orice opţiune care poate ajuta Dinamo este de luat în seamă”.

ADVERTISEMENT

Legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu, a precizat că l-a contactat pe fostul său coleg Mircea Lucescu și i-a transmis să se implice în redresarea ”câinilor”, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde pachetul majoritar de acțiuni pentru 1 leu și o garanție de 500.000 de euro.