Sport

Florin Răducioiu lămurește situația lui Flavius Stoican: „Nu cred că fanii trebuie să conducă Dinamo”

Florin Răducioiu le transmite un mesaj ferm suporterilor dinamoviști, care îl vor înapoi pe Dusan Uhrin: înlocuirea lui Flavius Stoican nu ar rezolva problemele echipei.
09.02.2022 | 13:41
Florin Raducioiu lamureste situatia lui Flavius Stoican Nu cred ca fanii trebuie sa conduca Dinamo
ADVERTISEMENT

Rezultatele dezamăgitoare din ultima perioadă îi determină pe fanii dinamoviști să insiste pentru revenirea lui Dusan Uhrin, dar conducerea nu intenționează să producă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Florin Răducioiu, de partea lui Flavius Stoican. Mesaj ferm pentru suporteri

Chestionat pe marginea zvonurilor potrivit cărora liderii din DDB ar face presiuni pentru îndepărtarea lui Flavius Stoican, care a pierdut toate cele trei meciuri disputate pe banca alb-roșilor, Florin Răducioiu a dat asigurări că tehnicianul se bucură în continuare de susținere și chiar le-a bătut obrazul suporterilor.

ADVERTISEMENT

E o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez enorm faptul că fanii ajută economic clubul într-un moment complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo.

Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul, dar apreciem enorm ce fac. Asta e părerea mea. Nu este momentul ideal pentru a vorbi despre schimbarea antrenorului. Asta nu va rezolva problema, nu face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius.

ADVERTISEMENT

Este părerea lor, o respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asemenea lucruri! Vina o avem toți, e clar. Ceva nu funcționează, rezultatele sunt negative, dar sunt convins că un rezultat pozitiv va schimba moralul jucătorilor”, a declarat team managerul echipei din Ștefan cel Mare.

Stoican nu dezarmează: „Chiar cred că nu vom retrograda”

În ciuda faptului că Dinamo ocupă locul al 15-lea, penultimul, în Casa Pariurilor Liga 1, la doar un punct în spatele „lanternei roșii”, Academica Clinceni, Flavius Stoican nu-și simte postul amenințat. Ba chiar afirmă răspicat că poate evita retrogradarea la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Când nu sunt rezultate, oamenii încearcă să găsească soluții. Eu sunt aproape de băieți până când va fi o soluție clară. Sunt convins că această echipă nu va retrograda!

De ce spun asta? Merg pe dorința lor de a reuși. Au potențial, timpul este inamicul nostru, dar cred în dorința jucătorilor de a salva echipa de la retrogradare. DDB-ul nu mi-a transmis nimic.

ADVERTISEMENT

Avem o temere, pentru că luăm niște goluri antologice. Trebuie să corectez anumite lucruri, să nu mai existe o teamă de a juca. Trebuie să fim mult mai atenți, să nu mai fim superficiali. Oferim cadouri adversarilor.

Alcătuirea echipei este delicată. Ieri am venit de la Botoșani, avem ceva probleme. Patriche și Ivanovski sunt suspendați, apoi Desiree (n.r. – Azankpo) este incert, din discuțiile cu doctorul. Tomozei este accidentat.

Da, este cea mai grea provocare pentru mine. Nu iau în calcul o retrogradare. Asta e realitatea, oamenii nu mai cred, dar nu trebuie să cedăm, indiferent de critici.

Da, eu chiar cred că nu vom retrograda. Văd dorința jucătorilor, au potențial. Îi dau exemplu pe Ivanov, Răuță. Nu-mi este teamă!” a explicat tehnicianul „câinilor” la conferința de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova, programat joi, 10 februarie, la 19:55.

ADVERTISEMENT