Life

Florin Salam a dezvăluit ultimele cuvinte ale fratelui său înainte să ajungă în stare gravă la spital: „Luați-mă de aici”

06.08.2020 | 23:55
Florin Salam a dezvaluit ultimele cuvinte ale fratelui sau inainte sa ajunga in stare grava la spital Luatima de aici
ADVERTISEMENT

Florin Salam a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale fratelui său, Nelu, înainte de a ajunge în stare gravă la spital.

Florin Salam, dezvăluiri despre fratele său

Manelistul a intervenit la România TV și i s-a confesat lui Victor Ciutacu în legătură cu situația prin care trece familia sa.

ADVERTISEMENT

„Noi am avut legătură cât a fost el conștient. Ne-a spus: ”Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!”. Medicii ne-au spus să nu ne luăm după el, că e agitat. Apoi, au început să nu ne mai răspundă.

Eu îi respect pe cei din clanul Duduianu, le-am botezat copii, e cumătrul meu, Emi Pian. Țin la el și la familia lui, sufăr alături de ei. M-au amendat polițiștii pentru că nu aveam mască. Nu știu câți bani am dat, că au plătit băieții mei. Eu nu aveam cum să cânt fără mască. Să ne facă și nouă niște măști speciale, pentru cântăreți!”,  a declarat Salam la România TV.

ADVERTISEMENT

Poziția Institutului Matei Balș

Cântărețul de muzică de petrecere s-a războit cu Institutul Matei Balș, acuzându-l pe doctorul Streinu Cercel că l-a persiflat la telefon.

Institutul a avut o reacție oficială în acest scandal, în cele din urmă: „Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului ”Matei Balș” din Capitală, la Antena 3

Tags: