Fotbal intern

Florin Tănase a ieșit accidentat de la antrenament! Ratează căpitanul FCSB derby-ul cu CFR Cluj? Cum joacă Vintilă împotriva campioanei. EXCLUSIV

29.01.2020 | 15:48
Florin Tanase a iesit accidentat de la antrenament Rateaza capitanul FCSB derbyul cu CFR Cluj Cum joaca Vintila impotriva campioanei EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, 2 februarie, primul meci oficial din 2020. “Roș-albaștrii” vor evolua pe terenul campioanei CFR Cluj de la ora 20:30, însă ar putea să fie lipsiți de aportul unuia dintre cei mai buni jucători ai echipei, Florin Tănase. Din informațiile FANATIK, căpitanul FCSB are în continuare probleme la tendon și a ieșit luni din antrenament.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „1”. Vezi aici toate cotele!


ADVERTISEMENT

Florin Tănase a ieşit luni din antrenament cu dureri la tendon!

În cantonamentul din Spania, Florin Tănase a acuzat dureri la tendon și a putut evolua doar 45 de minute în meciurile amicale, o repriză cu Basel. Dar, la revenirea în țară, atacantul a primit și vești bune. RMN-ul a arătat că tendonul nu este afectat și doar inflamat.

Însă chiar și așa, Florin Tănase a ieșit luni din antrenament, iar marți a făcut pregătire separat cu infiltrații. Căpitanul nu s-a antrenat nici miercuri, însă joi este așteptat să intre din nou în pregătiri cu echipa.

ADVERTISEMENT

Dacă Florin Tănase va putea să facă antrenament normal joi, vineri și sâmbătă, este foarte probabil să îl vedem în “primul 11” cu CFR Cluj, însă prezenţa sa printre titulari depinde de modul în care se va putea pregăti în următoarele zile.

Gnohere nu poate intra în “primul 11”

FCSB are mai puţine soluţii în atac, în condiţiile în care Gigi Becali a renunţat în această iarnă la Ioan Hora şi Juvhel Tsoumou, iar Harlem Gnohere a ratat o mare parte a cantonamentului din Spania după ce transferul său la Al Ahly a căzut.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere are câteva kilograme în plus şi nu este la 100% din punct de vedere fizic, chiar dacă a tras tare în ultimele zile din Marbella. Francezul are şanse minime să intre în “primul 11” chiar dacă Tănase nu va fi recuperat. În plus, Bogdan Argeş Vintilă a schimbat sistemul şi echipa evoluează fără vârf de careu.

Cum joacă Vintilă cu CFR Cluj! Formulă inedită fără Tănase

Fără căpitanul Florin Tănase, Bogdan Argeş Vintilă ar putea apela la o formulă inedită de echipă cu Man şi Coman vârfuri şi Moruţan în spatele lor. Cum ar putea arăta FCSB, dacă Tănase nu va fi recuperat până la ora partidei: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Panțîru – Olaru, Nedelcu, Oaidă – Moruțan – Man, Coman.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Florin Tănase va fi recuperat până la ora meciului, am putea să vedem o formulă asemănătoare celei folosite în ultima etapă din 2019, la meciul cu Universitatea Craiova: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Panțîru – Olaru, Nedelcu, Moruțan – Tănase – Man, Coman.

FCSB este pe locul 3 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 cu 39 de puncte, 5 mai puţine decât liderul CFR Cluj. “Roş-albaştrii” au însă şi un meci mai puţin disputat, restanţa cu FC Voluntari, amânată pentru 6 februarie.

  • 25 de ani are Florin Tănase
  • 4 goluri a marcat Tănase în Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon
ADVERTISEMENT