Sport

Florin Tănase, fază controversată în FCSB – FC Voluntari! A cerut penalty, însă arbitrul i-a dat „galben” pentru simulare

Partida FCSB - FC Voluntari, din etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1, a oferit o fază controversată, care l-a avut în centrul atenției pe căpitanul gazdelor, Florin Tănase.
06.03.2022 | 22:26
Florin Tanase faza controversata in FCSB  FC Voluntari A cerut penalty insa arbitrul ia dat galben pentru simulare
ADVERTISEMENT

Florin Tănase (27 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația bucureșteană.

Florin Tănase, fază controversată în FCSB – FC Voluntari

În minutul 75, Florin Tănase a căzut în careul celor de la FC Voluntari, după un duel cu fundașul Igor Armaș. Căpitanul roș-albaștrilor a cerut cu vehemență lovitură de pedeapsă, însă „centralul” Cojocaru nici nu a vrut să audă de o astfel de decizie.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, arbitrul i-a arătat cartonașul galben lui Florin Tănase, pentru simulare.

„Nu am revăzut faza, dar mi s-a spus că a fost penalty. Nu a fost simulare. Oricum, nu e primul «galben» pe care îl iau greșit și lumea comentează că simulez. Mă deranjează, dacă încerc să obțin un fault și comentezi așa, înseamnă că nu te duce mintea”, a declarat Florin Tănase, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Recent, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, se declara iritat de faptul că, lui Florin Tănase, i s-ar fi pus „eticheta” de simulator. Acesta susținea, la acel moment, că Emmanuel Culio, fostul mijlocaș al CFR-ului, a fost „cel mai mare simulant din istoria campionatului nostru”.

ADVERTISEMENT

„(n.r. i s-a pus lui Tănase pecetea de simulator?) De ce, nu i s-a pus pecetea asta şi lui Deac? Şi lui Omrani? Lui Culio, care a fost cel mai mare simulant din istoria campionatului nostru…”, a declarat Mihai Stoica, zilele trecute, la Telekom Sport.

Constantin Zotta e de partea lui Florin Tănase

Constantin Zotta, fostul arbitru FIFA, este de partea lui Florin Tănase și susține că a fost penalty, la contactul cu Armaș.

ADVERTISEMENT

„Tănase are jocul sub control, driblează, iar Armaș îi pune piedică. Este piedică! Cât îl cunoaștem noi pe Tănase că mai simulează… aici este penalty evident. Nu poate să avanseze, i-a pus piedică. Cum să avanseze Tănase? Nu are nicio intenție”, a declarat Constantin Zotta, la Telekom Sport.

Totodată, Zotta susține că, în minutul 85, când Armaș l-a lovit pe Mamut în careul Voluntariului, trebuia acordat penalty pentru gazde.

ADVERTISEMENT

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 62 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT