Fotbal intern

Florin Tănase, înțepături la adresa lui Gigi Becali: ”Am demonstrat încă o dată că avem o echipă de puști fără prea multă experiență”

16.02.2020 | 22:53
Florin Tanase intepaturi la adresa lui Gigi Becali Am demonstrat inca o data ca avem o echipa de pusti fara prea multa experienta
ADVERTISEMENT

Florin Tănase l-a înțepat pe finanțatorul Gigi Becali la finalul derby-ului Dinamo – FCSB 2-1, cel care spunea după jocul pierdut cu CFR Cluj că are o echipă de copii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 5,15 este cota pentru „5-6 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, înțepături la adresa lui Gigi Becali: ”Mergem din rău în mai rău”

”Am demonstrat încă o dată că avem o echipă de puști fără prea multă experiență. Nu ne-am simțit în teren, nu am pasat, nu am jucat ce trebuie, ce am jucat anul trecut”, a l-a înțepat Florin Tănase pe Gigi Becali la finalul derby-ului.

”Mergem din rău în mai rău și nu înțeleg de ce. Avem toate condițiile să progresăm și vin aceste meciuri și pierdem în fața marii rivale. S-a întors peluza, trebuia să fim mai agresivi, dar nu s-a întâmplat asta”, a continuat căpitanul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”Am făcut greșeli de curtea școlii”

”După ce am văzut în teren în seara asta e diferență mare între echipe, în favoarea lor. Dacă stăteai şi te uitai îniante de meci la echipe spuneai că n-are cum să nu câştige FCSB. Treceau pe lângă noi, cădea mingea în mijlocul terenului și noi nimic”, a declarat Tănase.

”Nu e vorba de schimbarea jucătorilor pe posturi, am făcut greșeli de curtea școlii. Ultimele etape de anul trecut am jucat fără număr 9 și am câștigat, dar nu asta e problema. Nu merge jocul, asta e. Nu am văzut la derbiurile din afară să facă greşelile pe care le-am făcut noi azi. Nu venim cu centrări, nu venim cu nimic”, a încheiat el.

ADVERTISEMENT

Perovic, accidentare gravă

Dinamo a învins FCSB, scor 2-1, în derby-ul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Golurile ”câinilor” au fost marcate de Sin (37) și Lazăr (62), în timp ce pentru ”roș-albaștri” a înscris Tănase (45+9 penalty).

Derby-ul a fost marcat de accidentarea gravă a lui Slavko Perovic, lovit cu piciorul în față de Iulian Cristea, care a și primit cartonașul roșu în minutul 45+5.

Derbt plin de evenimente

În repriza secundă,  partida a fost întreruptă timp de 10 minute din cauza fanilor care au aruncat cu petarde pe teren. FCSB ratează șansa de a o egala pe Universitatea Craiova în clasament și de a se apropia de liderul CFR Cluj.

Am avut un  derby cu adrenalină, cu tribuna un pic peste băieții din teren, asta și pentru că după 6 ani FCSB a avut peluza plină. Dar și cei din teren au pus orgoliul de fotbaliști pe tavă și au jucat până la ultimul fluier. Vestea bună e că Dinamo – FCSB va fi derby „ever”, vestea proastă e că sezonul ăsta serialul nu mai are niciun episod!