Sport

Florinel Coman, un car de nervi în prima repriză din Rapid – FCSB. Cum l-au scos din sărite Octavian Popescu și Olaru

În prima repriză, Florinel Coman a arătat o mină extrem de nervoasă. Atacantul FCSB-ului s-a întrecut în gesturi largi și discuții aprinse cu colegii de echipă.
09.03.2024 | 21:02
Florinel Coman un car de nervi in prima repriza din Rapid  FCSB Cum lau scos din sarite Octavian Popescu si Olaru
Florinel Coman a fost extrem de nervos pe durata primei reprize din derby. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel pare că s-a sacrificat la începutul jocului, lăsându-i partea stângă de atac lui Octavian Popescu. Este cunoscut faptul că ambii fotbaliștii ai lui Charalambous preferă să evolueze în stânga, chiar dacă sunt fotbaliști de picior drept.

Cadoul pentru Octavian Popescu a durat doar șapte minute

Astfel, trioul ofensiv al FCSB-ului a început partida de pe Arena Națională cu Florinel Coman în dreapta și Octavian Popescu în stânga. În timp ce Băluță a luat poziția, deja clasică pentru roș-albaștrii, de vârf fals.

ADVERTISEMENT

Contrar preferinței lui Florinel Coman de a evolua pe partea stângă, internaționalul român a început derby-ul cu Rapid pe flancul drept. Totul a părut ca o înțelegere petrecută înaintea jocului, pentru confortul mai tânărului său coleg.

Cuvinte grele, gesturi largi și pedeapsa

Bunăvoința lui Coman a durat doar șapte minute, spre nefericirea lui Octavian Popescu. Motivul? O ceartă între cei doi, în urma unei faze de atac a FCSB-ului, a declanșat un schimb de replici deloc prietenos.

ADVERTISEMENT

Coman a profitat de o eroare a rapidiștilor la mijlocul terenului și a plecat în plin fuleu către poarta adversă. Acesta a încercat să treacă de unul singur prin defensiva Rapidului. În tot acest timp, Octavian Popescu s-a demarcat pe partea stângă pentru o eventuală pasă.

Poziția lui Popescu era una extrem de favorabilă, dacă atacul se dezvolta către acesta. Însă, Florinel Coman a ales să forțeze de unul singur și l-a evitat pe colegul său. Mingea a fost recuperată de către rapidiști, iar faza s-a stins.

ADVERTISEMENT

Imediat, însă, s-a aprins un conflict la nivelul gazonului între cei doi jucători al FCSB-ului. Octavian Popescu i-a reproșat lui Coman foarte vocal și cu gesturi largi, faptul că nu i-a pasat la faza recent încheiată.

Coman nu a stat pe gînduri și a început un tir de cuvinte pe ton nervos, către Popescu. Dar, Florinel Coman nu s-a oprit doar la apostrofări. Peste doar câteva secunde a venit pedeapsa pentru Octavian Popescu. Coman i-a făcut semn colegului său de atac să schimbe partea, astfel fostul elev al lui Hagi a revenit pe flancul stâng.

ADVERTISEMENT

Patru minute mai târziu, același Florinel Coman a avut o altă ieșire nervoasă, de această dată la adresa căpitanului, Darius Olaru. Mijlocașul i-a aplicat același tratament pe care Florinel i-l aplicase lui Octavian Popescu,. Olaru nu i-a pasat jucătorului dorit de Stuttgart, iar Coman a reacționat nervos.

 

ADVERTISEMENT