Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart. „L-au analizat amănunțit. Plătesc clauza”

Adrian Ilie a dat ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart. Atacantul FCSB-ului a fost analizat de nemţi, care sunt încântaţi şi de suma mică de transfer.
06.03.2024 | 18:23
Adrian Ilie ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart Lau analizat amanuntit Platesc clauza
Adrian Ilie, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart. „L-au analizat amănunțit. Plătesc clauza”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB ar putea să îşi piardă în vară cel mai important jucător. FANATIK a scris în exclusivitate de interesul celor de la VFB Stuttgart pentru Florinel Coman, atacantul fiind pe lista de transferuri a echipei din Bundesliga.

Adrian Ilie, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart: “L-au analizat amănunţit”

Adrian Ilie a oferit, la FANATIK SUPERLIGA, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart, spunând că atacantul FCSB a fost analizat atent şi este pe lista scurtă pentru echipa de Champions League:

ADVERTISEMENT

“Ştiam situaţia, am vorbit cu oamenii de acolo şi l-au analizat. Extrema stângă de la ei, nu ştiu dacă a plecat încă, avea o ofertă foarte mare de la arabi. Cred că este vorba de 60 de milioane de euro.

Sunt 2-3 pe listă şi se gândesc la faptul că Florinel Coman ar putea să intre în banda stângă, având în vedere şi suma lui de transfer. Are aceleaşi calităţi ca Silas. Foarte rapid, vorbeşte mingea cu piciorul drept, îi mai trebuie puţină forţă.

ADVERTISEMENT

Are calităţile necesare să joace în partea stângă acolo. L-au analizat amănunţit. Vorbim doar de fotbal, nu ştiu dacă a venit cineva să vorbească. Calitatea principală e că aleargă foarte bine şi marchează goluri.

“Cu siguranţă, 100.000 de euro pe lună poate să câştige acolo”

Sunt pe locul 3. Dacă jucătorul de acolo se va transfera, Coman e una dintre alternative. O să plătească clauza, ce să mai dea în plus? Cu siguranţă, 100.000 de euro pe lună poate să câştige acolo. 

ADVERTISEMENT

Este interes şi a fost interes. Ca să ajungi pe masă, scouterii au pus la dispoziţia managerilor tot”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Coman, cumpărat de Gigi Becali cu 3 milioane de euro

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. La FCSB, atacantul are un salariu de 30.000 de euro lunar, însă în cazul unui transfer în Bundesliga salariul i s-ar tripla şi ar putea ajunge la 100.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu va încasa suma pe care şi-o doreşte pe Coman, ci “doar” clauza de 5 milioane de euro, pentru Gigi Becali ar fi o altă lovitură financiară, el plătind 3 milioane de euro lui Gică Hagi pentru atacant, în vara anului 2017.

Adrian Ilie, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman la Stuttgart

ADVERTISEMENT