Fotbal intern

Florinel Coman, urmaşul lui Denis Alibec la FCSB. Ce a postat pe Instagram

25.09.2018 | 16:33
Florinel Coman urmasul lui Denis Alibec la FCSB Ce a postat pe Instagram

Florinel Coman este urmaşul lui Denis Alibec la FCSB, după ce atacantul era cunoscut drept un mare împătimit al jocurilor pe calculator. Până ca Gigi Becali să-l învinovăţească de viciul fumatului, jucătorul care a mers la Astra Giurgiu în această vară, era pus la zid de patronul “roş-albaştrilor” pentru că îşi pierde prea multe ore în faţa calculatorului, jucându-se Counter Strike în reţea.

“<Bine, mă, dar tu eşti nebun? Cum să stai, mă, şapte ore pe un calculator să te joci. Ce ai, mă? Ăla îţi acaparează creierul, mintea ta şi nu te mai poţi gândi la fotbal>. I-am zis: <Uite, aruncă ăla, calculatorul ăla!> <Nu, că a costat…> <Uite îţi dau eu 5.000 de euro pe calculatorul ăla, să mi-l dai mie, îl cumpăr eu de la tine.>

Denis Alibec are urmaş la FCSB: Florinel Coman

A început să râdă. <Hai, bre, nea Gigi, eu îţi promit, îţi dau cuvântul de onoare că nu mă mai joc pe el. Că n-am ştiut nici eu, dar acum dacă văd că zic speciaţiştii toţi că face rău, nu mai joc. Ce, n-ai încredere în mine?> Am încredere“, se plângea Gigi Becali în luna octombrie a anului trecut.

După transferul lui Denis Alibec la Astra, la FCSB a rămas un alt jucător în lot care este pasionat de jocuri şi care are mai multe lucruri în comun cu atacantul. Tânărul Florinel Coman se laudă pe Instagram cu jocul pe care l-a achiziţionat şi pe care se joacă în timpul liber. Nu e Counter Strike, la fel cum se juca Denis Alibec, ci Ultimate Fighting Championship – MMA.

Florinel Coman, urmaşul lui Denis Alibec la FCSB. Imaginea postată de mijlocaş pe Instagram cu jocul de MMA
Florinel Coman, urmaşul lui Denis Alibec la FCSB. Imaginea postată de mijlocaş pe Instagram

Florinel Coman îl copiază pe Denis Alibec nu doar când vine vorba de jocuri, ci şi la vicii. În urma atacantului a rămas la FCSB un alt fumător înrăit, Coman. 

“Bănuiesc că fuma de la vreo 14 ani în… Pe balcon la hotel, unde stătea. Şi nu ştiu cine zicea recent că au fost şi vor fi, cu siguranţă, jucători mari care o fac şi au făcut-o. Sigur că în momentul în care iese aşa o descărcare sau moment de relaxare, deci nu viciu care să te ducă la un pachet pe zi e un lucru, iar altfel dacă lucrurile degenerează, bineînţeles ca sportiv de performanţă poate crea probleme”, spunea preşedintele de la Viitorul, Cristian Bivolaru, despre Coman.