Fotbal intern

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman. “Dacă-i adevărat, nu apucă 25 de ani!”

06.07.2018 | 12:00
Dezvaluire incredibila despre Florinel Coman Dacai adevarat nu apuca 25 de ani

Dezvăluire incredibilă făcută de Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), despre Florinel Coman. Deşi Gigi Becali speră ca să câştige pe “Mbappe de România” peste 200.000.000 de euro, fotbalistul transferat de al FC Viitorul are un viciu de care nu poate scăpa.

Gigi Becali i-a pus lui Florinel Coman o clauză de reziliere de 200.000.000 de euro, dar Dumitru Dragomir îi prevede un viitor sumbru fotbalistului în vârstă de 20 de ani şi a explicat de ce. Fostul şef de la LPF susţine că internaţionalul român U21 fumează mai mult de un pachet de ţigări pe zi, iar acest lucru îi poate afecta performanţa fotbalistică.

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman. Câte fumează perla lui Gigi Becali

“Am auzit că Florinel Coman fumează un pachet şi ceva pe zi. Dacă e adevărat, nu-l apucă 25 de ani”a spus Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), pentru Prosport LIVE.

Cum l-a prins Gigi Becali cu minciuna pe Florinel Coman

Florinel Coman este consolat de Filipe Teixeira, după ce perla lui Gigi Becali s-a accidentat
Florinel Coman s-a accidentat într-un meci jucat cu FCSB împotriva formaţiei CFR Cluj

Deşi Florinel Coman i-a promis lui Gigi Becali că va renunţa la ţigări, finanţatorul FCSB-ului l-a prins cu minciuna în luna martie a acestui an“În Florinel Coman nu-mi pun 100% baza. El are talent, doar că el aleargă 7 km când toată lumea aleargă 9 km. Toată lumea spune că s-a lăsat de fumat, dar de ce aleargă doar 7 kilometri la antrenamente? Dacă alergi doar atât, nu ai cum să plătească lumea mulţi bani pe tine. Nu ştiu cât fac Man şi Florinel Coman. Ca să vă fac pe plac, spun că nu fac niciun ban la ora asta. Dar, peste 3 ani, Man va costa 100 de milioane de euro. Sunt 100% sigur că voi lua cel puţin 30-40 de milioane de euro. De Florinel Coman nu ştiu”, a spus Gigi Becali.