Life

Melodia cu care Fly Project vrea să rupă topurile. Ascultă aici „En Vogue”! Video

Trupa Fly Project a lansat o nouă melodie pe 3 noiembrie, piesă cu care vrea să cucerească toate topurile muzicale.
04.11.2021 | 17:06
Melodia cu care Fly Project vrea sa rupa topurile Asculta aici En Vogue Video
Tudor Ionescu de la Fly Project a scos un nou videoclip. Surs[ foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fly Project a lansat videoclipul melodiei „En Vogue”, un nou pariu al lui Tudor Ionescu pentru a cuceri topurile din România. După succesul înregistrat de piesa „Millerba”, care a sunat vara trecută la toate terasele, formația a trecut la nivelul următor.

Despre piesa „En Vogue”, artistul mărturisește că și-a făcut-o cadou și este, de departe, una dintre melodiile sale de suflet, printre cele care lui îi plac cel mai mult din ce a scos până acum.

ADVERTISEMENT

Tudor vrea să fie în vogă în țară, dar și în străinătate, așa cum s-a întâmplat cu alte melodii populare de-ale sale.

Tudor Ionescu de la Fly Project, melodie lansată fix de ziua lui

Videoclipul a fost realizat sub bagheta regizorală a lui Bogdan Daragiu, cel care a pus la punct toate detaliile pentru ca povestea din clip să fie expusă exact așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

În clip, doi îndrăgostiți sunt reprezentați ca niște piese pe o tablă de șah, fiecare încercând să facă mișcarea potrivită.

fly project
Tudor Ionescu de la Fly Project

„Este o viziune cool și diferită față de ce mi-aș fi imaginat eu pe această piesa. Povestea e simplă și se rezumă la alegeri, la mișcările zilnice, care ne schimbă povestea, viața, ca pe o tablă de sah, e bine să ne gândim înainte de a face mișcarea și să încercăm mereu să anticipăm următoarea alegere a celuilalt jucător”, spune Tudor Ionescu despre videoclipul melodiei.

ADVERTISEMENT

Piesa a fost lansată pe 3 noiembrie, fix de ziua de naștere a cântărețului. Este unul din cele mai frumoase cadouri pe care și-l putea face și este extrem de mândru de rezultat.

„E cel mai frumos cadou pe care îl pot avea”

„Nu m-am gândit să fac ceva special, am ales să îmi cânt noua piesă pentru prima datã fix de ziua mea, ca un cadou, un altfel de mesaj și o stare de bine pe care vreau să le transmit într-o perioadă dificilă, în care pandemia nu ne lasă să ne întâlnim face to face la concerte, să petrecem, să ne bucurăm.

ADVERTISEMENT

Dacă muzica mea place, dacă piesa asta ajunge peste tot, dacă bucură suflete, e cel mai frumos cadou pe care il pot avea”, a completat artistul.

Înainte de „En Vogue”, Fly Project s-a bucurat, după cum spuneam mai sus, de succesul melodiei „Millerba”. Piesa a strâns într-un timp destul de scurt aproape 3 milioane de vizualiări pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT