Life

Fosta concurentă de la Insula iubirii a dat vestea cea mare. Cum se simte după ce a născut pentru a doua oară: „Am momente când plâng”

O fostă concurentă de la Insula iubirii a devenit mamă pentru a doua oară. Ce a declarat la scurt timp după ce a născut.
02.09.2023 | 19:02
Fosta concurenta de la Insula iubirii a dat vestea cea mare Cum se simte dupa ce a nascut pentru a doua oara Am momente cand plang
O fostă concurentă de la Insula iubirii a devenit mamă pentru a doua oară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia Insula iubirii s-a mărit cu încă un bebeluș. O fostă concurentă a adus pe lume cel de-al doilea copil și este în culmea fericirii. A dat vestea în mediul online, acolo unde a publicat și primele imagini cu minunea care i-a întregit familia.

O fostă concurentă de la Insula iubirii a născut

Medana și Robi au participat în al doilea sezon al emisiunii Insula iubirii și au format unul dintre cele mai controversate cupluri. La finalul testului din Thailanda au dat impresia că nu vor putea niciodată să treacă peste ce s-a întâmplat acolo.

ADVERTISEMENT

Ba chiar tânără a refuzat cererea în căsătorie a iubitului său. Totuși, după ce filmările s-au încheiat și s-au întors acasă, au revenit și la sentimente mai bune. Și-au dat seama că se iubesc, și-au mai dat o șansă, iar în urmă cu șase ani au devenit părinții unui băiețel, Erick.

În prezent, cei doi foști concurenți de la Insula iubirii sunt mai fericiți ca niciodată, căci tabloul familiei lor s-a întregit cu încă o minune. Fosta concurentă a adus l-a adus pe lume, în luna iulie, pe cel de-al doilea copil al lor.

ADVERTISEMENT

Atât Medana, cât și Robi, sunt topiți după Rayan, căci acesta este numele ales pentru băiețel. Tânără a publicat în mediul online mai multe imagini cu micuțul și a dezvăluit cum se simte după ce a născut. 

„Când toată lumea mă întreba de-al 2 copil mereu găseam scuze și ziceam că nu sunt pregătită încă să îl fac. După 6 ani mi-l doream. Îmi era dor de un bebe cu parfumul lui specific. Voiam să profit așa cum nu am făcut-o cu Erick cât a fost mic.

ADVERTISEMENT

Dar cu toate astea până să îl văd nascându-se pe bebe, îmi era încă teama că o să fiu mama de doi. Mă speria pentru că na, egoismul e mai mare uneori: daca ti-e bine ție, de ce să o iei de la început sa îți complici viața?”, spunea fosta concurentă de la Insula iubirii pe Instagram.

„Am momente când plâng”

Dar după ce s-a obișnuit cu gândul că acum este mămică de doi copilași, Medana și-a dat seama că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața. Se bucură din plin de primele luni de viață ale lui Rayan și se simte împlinită.

ADVERTISEMENT
Insula iubirii concurenta copil bebeluș picioare
Fosta concurentă de la Insula iubirii a publicat primele imagini cu fiul său.
Sursa foto: Instagram/ colaj Fanatik

„Doamne … am momente când plâng lângă el, lângă amândoi copiii… și realizez că nimic nu ne poate face mai împliniți și mai plini în suflet decât ei. În seara asta, eu cu Robi îi pregăteam de somn, fiecare cu câte 1 copil în brațe. Râdeam amândoi și ziceam: ‘ce fain e cu 2’! Suntem așa de obosiți, dar atât de împliniți”, a continuat fosta concurentă de la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT