Life

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce a născut. Cum se simte acum soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a făcut primele declarații după ce a născut. Partenera lui Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor cum se simte.
13.09.2021 | 11:20
Gabriela Prisacariu primele declaratii dupa ce a nascut Cum se simte acum sotia lui Dani Otil
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a făcut primele declarații după ce a devenit mămică pentru prima dată. Soția lui Dani Oțil le-a dezvăluit urmăritorilor cum se simte acum, la două zile după ce a născut.

Vineri seară, fotomodelul a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10. Blondina a postat și o fotografie cu micuțul, la scurt timp după ce l-a adus pe lume.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce a născut

Gabriela Prisăcariu a făcut primele declarații după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a oferit detalii despre cum se simte în rolul de mămică.

Partenera prezentatorului de la Antena 1 a născut prin cezariană, dar nu a dezvăluit și motivul pentru care a făcut această alegere. Aceasta consideră că este o informație mult prea intimă și preferă să nu o facă publică.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu este fericită că totul a decurs așa cum trebuie și că atât ea, cât și bebelușul sunt bine. Cei doi se vor externa astăzi din spital.

Totodată, frumoasa blondină a ținut să le mulțumească urmăritorilor pentru toate mesajele pe care le-a primit zilele acestea.

ADVERTISEMENT

„Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm!

Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a declarat soția lui Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu
Gabriela Prisăcariu, primele detalii despre naștere. Sursa foto: Instagram

Blondina a mai postat și o fotografie cu fiul ei, în care îl ține strâns la piept, vizibil fericită pentru ceea ce trăiește în aceste momente.

„Nu am poza aia din maternitate machiata si coafata… dar am poza asta”, a scris Gabriela Prisăcariu la descrierea imaginii.

Internauții i-au lăsat sute de comentarii partenerei lui Dani Oțil, spunându-i că arată foarte bine naturală, fără pic de machiaj.

„Cea mai frumoasa poza! Cea mai frumoasa mama si un bebe minunat!/ Ești frumoasă, să fiți sănătoși și fericiți și să vă bucurați de minunea voastră!/ Cele mai frumoase poze sunt naturale, la fel și momentele!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT