News

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, mesaj din închisoare. „Închinați un pahar pentru mine”

La aproape un an de la condamnare, fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, transmite un nou mesaj din închisoare.
01.05.2023 | 09:24
Fostul primar Cristian Popescu Piedone mesaj din inchisoare Inchinati un pahar pentru mine
Mesajul lui Cristian Popescu Piedone din închisoare. „Închinați un pahar pentru mine”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Condamnat definitiv, pe 12 mai 2022, la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, transmite un nou mesaj din închisoare.

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone din închisoare. „Închinați un pahar pentru mine”

Peste mai puțin de două săptămâni se va împlini un an de când Cristian Popescu Piedone se află după gratii. De la Penitenciarul Rahova, fostul edil al Sectorului 5 a transmis un mesaj de 1 Mai.

ADVERTISEMENT

La fel ca în precedentele mesaje, Piedone susține că este nevinovat și că a fost închis pe nedrept. Acesta a mai transmis că pentru el urmează o lună foarte grea deoarece în mai se va împlini un an de când se află în închisoare.

„Pentru mine… vine luna năpastei. Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi. Curând… se face anul de când zac condamnat NEVINOVAT…”, scrie fostul primar.

ADVERTISEMENT

Piedone îi acuză pe judecători: „Mi-au batjocorit cariera”

El le transmite un mesaj și celor care l-au condamnat. Fostul primar al Sectorului 5 spune că judecătorii care au dat verdictul în dosarul Colectiv i-au „batjocorit” cariera și au provocat multă suferință în familia sa.

De asemenea, fostul edil a dezvăluit că și-ar fi dorit ca de 1 Mai să fie și el alături de familie și prietenii săi. Nu au lipsit alegătorii din mesajul lui Piedone. El i-a rugat pe români să închine un pahar și pentru el. Iată postarea completă a fostului primar.

ADVERTISEMENT

Dragilor, vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știu! Pentru mine… vine luna năpastei. Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi. Curând… se face anul de când zac condamnat NEVINOVAT…

Dar… am înțeles că așa mi-a fost hărăzit! Sau… așa mi-a fost sortit, stabilit, decis… Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia, mi-au îndurerat soția, copiii, nepoții, mi-au batjocorit cariera, mi-au răpus visurile! Deh…

ADVERTISEMENT

V-ați făcut fiecare dintre Voi o părere despre ce și cum, despre cine și de ce…Dar… Dumnezeu mă știe și mă are-n paza LUI. Știu… e vremea grătarelor lui 1 mai! Mi-ar fi plăcut să stau la taclale și-un vin bun cu familia și prietenii… Dar… deh…

D-aia v-am scris… Ca vine 1 mai și fiecare îl cinsteste cu grătar, cum e tradiția in România Mare. Vă urez sănătate, distracție plăcută și poftă bună! Închinați un pahar pentru Piedone! Aștept fotografiile! Cu respect, Piedone NEVINOVAT”, scrie Piedone, pe Facebook.

ADVERTISEMENT