Fotbal international

Fotbalist al Barcelonei, ridicat de poliţie într-un local din Madrid!

12.09.2018 | 18:10
Fotbalist al Barcelonei ridicat de politie intrun local din Madrid

Un fotbalist al Barcelonei a fost ridicat de poliţie, preţ de câteva minute, într-un local din Madrid, pentru că a refuzat să plăteasă nota pe motiv că aceasta ar fi fost nejustificat de mare. Cel în cauză este atacatul Munir El Haddadi, care a împlinit recent 23 de ani. A mers cu un grup de prieteni la un restaurant din Madrid, unde a petrecut timp de şapte ore. La final, a rămas interzis când a văzut că pe nota de plată era scrisă suma de 16.000 de euro!

Fotbalist al Barcelonei, ridicat de poliție. Munir a fost mai mereu împrumutat la alte cluburi.. Aici, alături de Sergi Roberto
Fotbalist al Barcelonei, ridicat de poliție. Munir a fost mai mereu împrumutat la alte cluburi.

Jucătorul a refuzat să achite nota, considerând că valoarea acesteia este exagerată. Drept urmare, patronii localului au chemat poliţia. Munir a ieşit însoţit de poliţişti şi de către unul dintre proprietari în afara localului, unde au purtat o discuţie pe ton încins. În cele din urmă însă a acceptat să achite nu 16.000, ci 15.000 de euro, şi patronii localului hotărând să reducă valoarea notei cu o mie de euro. Munir a revenit în această vară la Barcelona şi a fost păstrat în lot, în loc să fie împrumutat, aşa cum se procedase până acum, el jucând sezonul trecut la Deportivo Alaves şi cu un an în urmă la Valencia.

Fotbalist de la Barcelona, ridicat de poliţie. A refuzat să plătească 16.000 de euro nota de plată într-un local

Munir și-a început cariera la echipa de tineret a lui Atlético Madrid înainte de a se transfera la Barcelona în 2011, unde a câștigat Youth Liga UEFA 2013-14. El și-a făcut debutul pentru echipa B în martie 2014 și a marcat în primul său meci pentru echipa mare în luna august a aceluiași an, la începutul unui sezon în care au reuşit tripla. În anul următor, a fost unul dintre cei cinci marcatori de top din Copa del Rey, pe care echipa sa a câștigat-0.

Munir a câștigat prima  şi unica sa prezenţă pentru echipa națională a Spaniei împotriva Macedoniei, la 8 septembrie 2014. El a făcut apel fără succes la FIFA și la Curtea de Arbitraj pentru Sport pentru a putea juca pentru Maroc pentru Cupa Mondială din 2018.

Tatăl său a venit în Spania cu barca

Munir s-a născut la San Lorenzo de El Escorial, în Madrid, și a crescut în Galapagar în apropiere pe o stradă asemănătoare căreia i se spunea “Micul Maroc”. Tatăl său marocan,  Mohamed El Haddadi Arbrqui, a venit în Spania într-o barcă de pescuit la vârsta de 18 ani și este acum un bucătar-șef renumit, . Mama sa, Zaida, vine din orașul autonom Melilla din Spania, pe coasta de nord a Africii; şi ea a lucrat în bucătărie, dar acum se cocupă de cei trei frați ai lui Munir.

CITEŞTE ŞI:

Până la vârsta de 14 ani, Munir a fost un fan al Real Madrid. Însă nici un moment, nici măcar la echipele de copii şi juniori jucătorul spaniol cu origini marocane nu a călcat prin curtea marelui rival al Barcelonei. Problema lui este că în primul sezon la Barcelona, în 2014 chiar a avut realizări notabile, 14 goluri şi 28 de apariţii şi promitea mult, dar astăzi şansele lui să îmbrace tricoul blaugrana sunt aproape de zero.