Fotbal international

Fotbaliștii lui CFR Cluj nu și-au pierdut speranța după 0-0 cu ȚSKA Sofia: „Mergem să câștigăm cu Young Boys”

04.12.2020 | 00:57
Fotbalistii lui CFR Cluj nu siau pierdut speranta dupa 00 cu TSKA Sofia Mergem sa castigam cu Young Boys
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a rămas în cărți pentru calificarea în „primăvara” Europa League. Rămași fără antrenor înainte de meciul cu ȚSKA Sofia, ardelenii păstrează speranțe pentru jocul decisiv din ultima etapă, cu Young Boys.

Campioana României a înregistrat a patra partidă la rând fără victorie, după 0-0 cu ȚSKA Sofia, în penultima etapă din grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei din Gruia, fotbaliștii vișinii au recunoscut că CFR nu se află în cel mai bun moment, dar speră ca rezultatul de egalitate cu bulgarii să fie revirimentul îndelung așteptat.

Reacțiile fotbaliștilor lui CFR Cluj, după 0-0 cu ȚSKA Sofia

„Ne-am pierdut și din încredere, dar sper că, odată cu acest meci, să ne revină încrederea și spiritul de care avem nevoie. Am dovedit că suntem o echipă matură, unită.

ADVERTISEMENT

Indiferent de rezultatul de la Roma, noi trebuia să câștigăm cu ȚSKA și să batem la Young Boys. Eu cred că puteam scoate o victorie la Berna și să mergem mai departe. Am fost într-o pasă proastă toată echipa, nu doar atacanții, dar sper că am trecut după meciul ăsta, să ne revenim”, a declarat Cristian Bălgrădean.

Meciul cu bulgarii a fost primul pentru ardeleni după plecarea lui Dan Petrescu. Dacă CFR Cluj ar fi obținut victoria, Bălgrădean a dezvăluit că aceasta ar fi fost dedicată „Bursucului”.

ADVERTISEMENT

„Mister probabil știa că va pleca. Normal că nu e plăcut că a plecat, era frumos dacă puteam câștiga în seara asta pentru a-i dedica victoria”, a adăugat goalkeeperul lui CFR Cluj.

Cristi Manea: „Mergem în Elveția să câștigăm”

Pentru a bifa a doua „primăvară” europeană la rând în Europa League, campioana României trebuie să ia toate cele trei puncte cu Young Boys. Meciul este programat la Berna, pe 10 decembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit pe site-ul FANATIK în format live TEXT.

ADVERTISEMENT

„Cred că puteam câștiga cu ȚSKA, dacă intrau ocaziile clare pe care l-e am avut. Acum trebuie să mergem în Elveția să dăm totul și să câștigăm. Într-un meci de fotbal se poate întâmpla orice. Suntem uniți și credem în victorie”, a declarat Cristi Manea.

La fel ca Bălgrădean, Manea a avut și el cuvinte de laudă la adresa lui Dan Petrescu.

„Vreau să îi mulțumesc pentru tot. Ne-a învățat multe lucruri, am luat multe trofee. Mie mi-a arătat și mai multe fiind pe același post cu mine. Îi urez baftă acolo unde va merge și sunt sigur că va reuși. Nu mă așteptam să plece, dar așa e fotbalul. Trebuie să continuăm. Și azi, cu Borde(n.r.-Valeriu Bordeanu) și cu cine a mai rămas, ne-am descurcat bine”, a completat fundașul dreapta al campioanei României.

ADVERTISEMENT