Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„17 milioane de euro au intrat în club” Șumudică vorbește despre cel mai de succes an al său în România

Marius Șumudică a vorbit despre cel mai de succes an al său în România și a făcut o dezvăluire incendiară despre perioada de la Astra Giurgiu.
25.04.2024 | 10:53
17 milioane de euro au intrat in club Sumudica vorbeste despre cel mai de succes an al sau in Romania
Șumudică, despre banii câștigați cu Astra Giurgiu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al celor de la Gaziantep a fost prezent în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA într-un interviu 1 la 1 cu Horia Ivanovici. În cadrul discuției, Marius Șumudică a vorbit despre cel mai de succes al său în România.

Șumudică vorbește despre cel mai de succes an al său în România

Marius Șumudică susține că cel mai de succes an al său în campionatul din România a fost atunci când Astra Giurgiu a luat titlul și s-a calificat în primăvara europeană. Clubul a avut atunci un profit de 17 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“Am luat campionatul cu Astra acum destul de mult timp. Dar știu cum funcționam atunci, cu cesiuni, cu promisiuni la jucător, nu aveam nici apă caldă.

Făceam antrenament la Ploiești și puneau celofan pe scaune să nu le murdărească de noroi iarna. Își făceau baie acasă, prin apartamente închiriate prin Pipera, plătite de ei până luau banii. Până la urmă e bine că s-au luat banii.

ADVERTISEMENT

Noi am produs atunci, într-un an și jumătate, 17 milioane de euro. Eu, Coman, toți. Era privat de libertate domnul Nicolae l-a momentul acela. Cu transferuri, cu calificare în primăvara europeană”, spus Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

“17 milioane de euro au intrat în club”

Chiar dacă au avut condiții foarte grele la echipă, formația din sudul țării a reușit să câștige titlul în sezonul 2015-2016 și s-a calificat în primăvara europeană după ce a eliminat-o pe West Ham United.

ADVERTISEMENT

În 2016-2017, Astra Giurgiu a terminat pe locul 2 în grupa E din Europa League după ce s-a duelat tur-retur cu AS Roma, Viktoria Plzen și Austria Viena. După un egal acasă, scor 2-2, și o înfrângere cu 1-0 în fața lui Genk în deplasare, formația antrenată de Șumudică atunci a părăsit competiția în 16-imile UEL.

“I-am scos pe West Ham United de două ori. Cu tot ce s-a încasat, a fost o analiză a unor site-uri de specialitate, au intrat 17 milioane de euro în club. Un an și trei luni, cam așa. 

ADVERTISEMENT

Au fost vânduți atunci Boldrin, Amorim, Silviu Lung, Săpunaru. Cu tot cu transferuri și calificări s-au adunat cei 17 milioane de euro profit. Atât am produs noi atunci. Și ne-am calificat în primăvară europeană”, a mărturisit Marius Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA.

Șumudică, despre banii câștigați cu Astra Giurgiu

ADVERTISEMENT