Sport

Fotbalistul care mizează pe victoria „roș-albaștrilor”. A câștigat în toate derby-urile contra lui Dinamo

15.02.2020 | 16:24
Fotbalistul care mizeaza pe victoria rosalbastrilor A castigat in toate derbyurile contra lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Stefan Nikolic, fostul fotbalist emblematic al „roș-albaștrilor” în perioada 2012-2014, este optimist în ceea ce privește o victorie a FCSB-ului contra lui Dinamo în meciul de duminică seară. Atacantul de 1,94 m este în prezent legitimat la FK Sutjeska Niksic, în prima ligă din Muntenegru.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,10 este cota pentru ”2 pauză/2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Stefan Nikolic mizează pe victoria „roș-albaștrilor” în derby-ul cu Dinamo

Atacantul Stefan Nikolic consideră partida de duminică „cel mai important joc”  și o vede favorită pe echipa lui Gigi Becali. Pentru muntenegrean, meciurile cu Dinamo au fost speciale și intense pe teren, având o încărcătură care te făceau să te simți fotbalist.

„Pentru orice fotbalist e un meci important, un meci în care te încearcă multe sentimente. E cel mai important joc din România” – Stefan Nikolic

Nikolic își aduce aminte cu plăcere de primul derby în care a jucat, fiind totodată și primul său meci în tricoul FCSB. „Cea mai frumoasă amintire pe care o am dintr-un derby cu Dinamo este chiar primul joc, în care am câștigat cu 3-1 sau 4-1, nu îmi mai amintesc exact. Niciodată nu am pierdut în fața lui Dinamo din postura de jucător al FCSB și nici când am jucat la Poli Timișoara. La ultimul meci pentru Poli am câștigat cu 4-1 și am marcat de două ori”

ADVERTISEMENT

„Le transmit jucătorilor de la FCSB să dea tot ce au mai bun pe teren în meciul cu Dinamo, pentru că reprezintă cel mai bun club din România. Nu cred că va fi o problemă pentru FCSB faptul că joacă fără un veritabil număr 9. Se vor descurca”, a declarat fostul atacant pentru Digisport.

5 ani a petrecut ca fotbalist Stefan Nikolic în România

Muntenegreanul Stefan Nikolic a jucat în România timp de 5 ani, dar în perioade diferite. A început la Poli Timișoara în 2011 până în 2012. atunci când s-a dus la FCSB sub formă de împrumut, după aceea s-a întors la Timișoara și a fost vândut definitiv în „Ghencea”, în anul 2012 pentru suma de 750.000 de euro. Are în palmares un singur trofeu câștigat în România, campionatul cu FCSB în sezonul 2012-2013.

ADVERTISEMENT

În 2014 a părăsit formația „roș-albastră”, continuându-și cariera pe la diferite echipe din străinătate. A revenit în Liga 1 în anul 2018, când a semnat cu formația din Sfântul Gheorghe, Sepsi.

Stefan Nikolic și-a început cariera de fotbalist în anul 2000, la vârsta de 10 ani, la echipa din orașul natal, FK Sutjeska Niksic. În 2005 a semnat un contract cu OFK Beograd (Serbia) și după doi ani a debutat la prima echipă.

ADVERTISEMENT

FCSB este în acest moment pe locul 3, cu 43 de puncte, obținute din 13 victorii, 4 egaluri, 7 înfrângeri și cu golaverajul 35-26. De cealaltă parte, Dinamo este pe loc de play-out cu 31 de puncte și o linie de clasament 9-4-11, cu golaveraj 35-39, însă, la un număr de puncte de 8 față de ultimul loc ce duce în play-off-ul Ligii 1.

În tur, FCSB și Dinamo au terminat meciul la egalitate, scor 1-1. „Derby de România” se joacă duminică, ora 20:00, pe Arena Națională.

  • 29 de ani are Stefan Nikolic
  • 5 goluri în 13 meciuri a înscris Stefan Nikolic pentru FK Sutjeska Niksic
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Stefan Nikolic 

 

 

 

ADVERTISEMENT