Fotbal intern

Fotbalistul de la Dinamo care n-a mai jucat un meci întreg de 3 ani şi 53 de zile! Ce s-a întâmplat

08.10.2018 | 17:12
Fotbalistul de la Dinamo care na mai jucat un meci intreg de 3 ani si 53 de zile Ce sa intamplat

Ionuţ Şerban este fotbalistul de la FC Dinamo Bucureşti care n-a mai jucat un meci întreg în tricoul “câinilor” de 3 ani şi 53 de zile. “Pirlo”, aşa cum este poreclit de coechipierii din “Ştefan cel Mare”, nu a reuşit să impresioneze la Dinamo, chiar dacă s-au schimbat foarte mulţi antrenori în această perioadă.

Ionuţ Şerban a fost integralist ultima dată în meciul disputat de Dinamo cu FC Poli Iaşi, scor 0-0, pe 16 august 2015, adică în urmă cu mai bine de trei ani. Mircea Rednic era antrenorul “câinilor” în acea perioadă, dar nici “Puriul” nu i-a dat foarte multe şanse fotbalistului în vârstă de 23 de ani.

Ionuţ Şerban, fotbalistul de la Dinamo care n-a mai jucat un meci întreg de 3 ani şi 53 de zile

Ionuţ Şerban a ajuns la FC Dinamo Bucureşti în 2013 de la Sportul, dar fotbalistul nu a mai evoluat un meci întreg din 2015.  În momentul în care a fost transferat de oficialii din “Ştefan cel Mare”i s-a pus o clauză în contract prin care “câinii” sunt obligaţi să îi plătească lui Vasile Şiman un milion de euro dacă Ionuţ Şerban este vândut sau i se reziliază înţelegerea cu Dinamo. Astfel, fotbalistul trebuie să aştepte să îi expire contractul în vara lui 2020, anunţă gsp.

În vârstă de 23 de ani, Ionuţ Şerban este cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro. Fotbalistul lui FC Dinamo Bucureşti este impresariat de Ioan Becali, iar pe parcursul carierei a mai jucat pentru Sportul Studenţesc. În tricoul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, Ioniţ Şerban a jucat în 63 de meciuri, a dat un gol şi a oferit 3 pase decisive.

“Sper să ies cât mai repede din această situaţie, am să încerc să mai vorbesc cu conducerea şi să găsesc o variantă pentru a juca fotbal. Poatre atunci când am intrat nu am fost sută la sută din ce pot, dar e imposibil să joci bine când primeşti cinci minute o dată la zece etape”, spunea Ionuţ Şerba.

*15 minute a jucat Ionuţ Şerban pentru Dinamo în acest sezon, în Cupa României, contra celor de la Dunărea Brăila