Fotbal intern

Cristi Borcea, supărat pe situația lui Dinamo: “Nu va mai lua titlul câtă vreme nu se va întâmpla asta!”

07.10.2018 | 20:07
Cristi Borcea suparat pe situatia lui Dinamo Nu va mai lua titlul cata vreme nu se va intampla asta
ADVERTISEMENT

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, este dezamăgit de situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare.

Borcea a explicat pentru FANATIK.RO care este cea mai mare problemă pe care o are echipa sa de suflet. Surpriză: nu este vorba despre patronul Ionuț Negoiță!

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, dezamăgit de ce se întâmplă la Dinamo: “Are cel mai urât stadion din România!”

Dinamo se chinuie să ajungă în play-off. Dinamo, mai aproape de retrogradare decât de cupele europene. Dinamo nu a mai luat titlul din 2007! Toate aceste adevăruri dure îl fac pe Cristi Borcea să fie extrem de trist pentru situația prin care trece Dinamo. Principala cauză, în opinia lui, este starea jalnică în care se află arena din Ștefan cel Mare: “Mă doare foarte tare ce se întâmplă la Dinamo. E normal, cum ar putea să fie altfel. Dar acolo nu se mai poate face performanță de mult timp… Dinamo are cel mai urât stadion din România! Stă să cadă! Clubul nu va mai lua titlul câtă vreme nu se va construi un alt stadion!“, a declarat Cristi Borcea pentru FANATIK.RO.

Național Arena nu este o soluție pentru Borcea: “E prea mare!”

Întrebat dacă haosul de la Dinamo nu este din vina lui Negoiță și a investițiilor minime ale acestuia, Cristi Borcea a fost tranșant: “Ascultă ce îți spun! Poate fi oricine patron la Dinamo, dacă nu ai stadionul tău, degeaba! Nu există emulație, nu vin fanii, nu vin banii!”, afirmă Borcea. Nu ar fi o soluție Național Arena? “Nu, pentru că este prea mare! Dinamo are nevoie de un stadion nou, de 25-30 de mii de locuri! Abia atunci va redeveni Dinamo pe care îl știe toată lumea! Dacă se va construi stadionul, așa cum se vorbește, Dinamo se va lupta din nou la titlu!“, a încheiat Borcea pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT