Sport

Fotografia-surpriză cu Eduard Rădăslăvescu în timpul derby-ului FCSB – Craiova. Ce făcea ultimul „client” al lui Gigi Becali

Eduard Rădăslăvescu, fotbalistul celor de la FCSB, a fost surprins într-o ipostază inedită la partida cu Universitatea Craiova.
13.04.2024 | 17:50
Fotografiasurpriza cu Eduard Radaslavescu in timpul derbyului FCSB  Craiova Ce facea ultimul client al lui Gigi Becali
Fotografia-surpriză cu Eduard Rădăslăvescu în timpul derby-ului FCSB – Craiova. Ce făcea ultimul „client” al lui Gigi Becali. Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eduard Rădăslăvescu, fotbalistul celor de la FCSB, a fost surprins într-o ipostază inedită la meciul cu Universitatea Craiova, meci câștigat de formația lui Gigi Becali cu scorul de 2-0.

Vivi Răchită, verdict în cazul lui Rădăslăvescu: „Poate să pice psihic”

Fostul fotbalist al celor de la Petrolul Ploiești, Vivi Răchita, și-a dat verdictul, la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO, în ceea ce-l privește pe Eduard Rădăslăvescu, fotbalistul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță Gigi Becali i-a schimbat viața lui Rădăslăvescu. Dar dacă rămânea la Hagi și mai juca 2 ani titular, se putea duce foarte sus din punct de vedere sportiv.

Așa, a venit la FCSB, unde prinde un meci la 4 partide. Și mai este și schimbat în minutul 28. Un copil de genul lui, poate să pice psihic dacă nu este foarte puternic.

ADVERTISEMENT

Dar, mi-a plăcut și reacția pe care a avut-o tatăl lui Rădăslăvescu când a zis că nu-l interesează foarte tare”, a declarat Vivi Răchită la Spotlight Superliga.

George Bozieru crede că Rădăslăvescu are puterea să-și revină după meciul cu Farul Constanța

George Bozieru, cel mai controversat om de la Dinamo București, a fost invitat special la Spotlight Superliga. Acesta a vorbit despre situația lui Rădăslăvescu și e de părere că fotbalistul celor de la FCSB are puterea să-și revină după meciul cu Farul Constanța, meci în care a fost schimbat în minutul 28. 

ADVERTISEMENT

„Reacția tatălui lui Rădăslăvescu este o una normală, dar din păcate am ajuns să facem din lucruri normale ceva senzațional. Este un lucru normal ca părintele să rămână părinte. Din păcate, ceea ce se întâmplă la juniori, trag un semnal de alarmă că este drastic ce se întâmplă acolo.

Este incredibil, toți părinții sunt antrenori, toți sunt niște mici patronași de echipe. Eu de exemplu, la clubul de juniori unde sunt eu antrenor, nu se plătește nimic. Dacă plătești o cotizație pentru un club de juniori, nu înseamnă că ești angajat al clubului. Ești un părinte, care își susține copilul indiferent de orice.

ADVERTISEMENT

La calitățile pe care le are Rădăslăvescu, poate să ajungă fotbalist. L-am văzut într-o finală la tineret, când era mai mic, a pictat pe teren, atât de bun a fost. Este un jucător care trebuie să joace, pentru a confirma, sper să revină la forma de care are nevoie pentru a ajunge la un nivel înalt”, a declarat George Bozieru la Spotlight Superliga.

Fotografia-surpriză cu Eduard Rădăslăvescu în timpul derby-ului FCSB – Craiova. Ce făcea ultimul „client” al lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT