Sport

FCSB – Universitatea Craiova 2-0, live video, în etapa a 3-a din play-off în SuperLiga. FCSB, nou pas către titlu. Cum arată clasamentul

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, și își mărește avantajul în fruntea clasamentului din SuperLiga.
07.04.2024 | 22:27
FCSB  Universitatea Craiova 20 live video in etapa a 3a din playoff in SuperLiga FCSB nou pas catre titlu Cum arata clasamentul
FCSB, victorie cu Universitatea Craiova, scor 2-0 / Sport Pictures
ADVERTISEMENT
07-04-2024
15:53

FINAL. FCSB - Universitatea Craiova 2-0

VIDEO

Clasament Superliga
Clasament Superliga, Etapa 3

Final: FCSB câștigă împotriva Universității Craiova, scor 2-0, după o prestație fulminantă a lui Florinel Coman. Atacantul FCSB-ului a înscris și a produs autogolul lui Vlădoiu. FCSB se distanțează la 10 puncte de locul secund și mai face un pas către titlu!

Min. 77: Cea mai bună ocazie a Craiovei a venit prin George Cîmpanu, care a tras tare din careu și l-a pus în dificultate pe Târnovanu. Acțiunea a fost succedată de două cornere periculoase ale craiovenilor.

Min. 72: Ocazie bună a Craiovei prin Alexandru Crețu, care preia mingea din afara careului și șutează din întoarcere aproape de poarta FCSB-ului

Min. 61: Primul șut pe poartă al Universității Craiova din repriza a doua, al doilea în tot meciul, prins ușor de Târnovanu.

Min. 50: O nouă ocazie a lui Florinel Coman, care trage slab din careu, iar Popescu prinde ușor.

Pauză: FCSB a dominat-o pe Universitatea Craiova per total, într-o primă repriză care a adus două goluri pentru roș-albaștrii lui Charalambous.

Min. 32. GOOOL FCSB! Ștefan Vladoiu încearcă să respingă cornerul bătut pe prima bară al lui Florinel Coman și dublează avantajul FCSB-ului!

Min. 29, GOOOL FCSB! Florinel Coman înscrie dintr-o lovitură liberă laterală de la aproape 23 de metri. Atacantul FCSB-ului a tras pe colțul lung, pe lângă zid, și profită de eroarea portarului Craiovei.

Min. 26: Laurențiu Popescu scoate un șut bun al lui Florinel Coman de la 20 de metri și deviază în corner. Cornerul aduce o nouă ocazie pentru FCSB, prin Chiricheș, care putea profita de ieșirea hazardată a portarului oltean.

Min. 20: Degringoladă în apărarea Craiovei, iar o serie de pase rapide în careul oltenilor pe axa Octavian Popescu-Șut-Miculescu putea aduce deschiderea scorului.

Min. 18: Ocazie pentru FCSB, după o centrare a lui Darius Olaru în careu, care îl găsește pe Lixandru și trimite puțin pe lângă bară porții.

Min. 8: Ocazie mare pentru FCSB, după un contraatac excelent. Șut trimite în bară, din poziție excelentă.

Min. 1: A început partida.

Alexandru Mitriță nu este în lotul Universității Craiova pentru derby-ul cu FCSB, așa cum a anunțat FANATIK.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățînă – Al. Crețu, Anzor, Houri – Ivan, Baiaram, Blesa. Rezerve: Lazar, Soiri, R. Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic, Markovic. Antrenor: Ivaylo Petev.

Ultimul meci al rundei a 3-a a play-off-ului este și cel mai interesant afiș al etapei. FCSB – Universitatea Craiova pune față în față echipele care au început runda de pe pozițiile 1 și 2. Cu un succes, roș-albaștrii se pot distanța la 10 puncte de urmăritoare!

FCSB – Universitatea Craiova, live video online, în etapa a 3-a din play-off în SuperLiga

FCSB a început în forță play-off-ul, câștigând meciurile cu Sepsi și Farul. Nici Universitatea Craiova nu s-a lăsat mai prejos, oltenii reușind să adune maximum de puncte din duelurile cu Rapid și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa lui Ivaylo Petev a reușit să ajungă pe locul 2 și să se transforme în principala urmăritoare a roș-albaștrilor. Totuși, moralul elevilor bulgarului nu este la cote ridicate, după ce Oțelul Galați i-a eliminat din Cupa României Betano.

Cu un succes în meciul de duminică seară, FCSB se poate desprinde în cursa pentru titlu, ajungând la 10 puncte distanță de poziția secundă. În cazul în care câștigă oltenii, aceștia vor reduce distanța la doar patru puncte.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FCSB – Universitatea Craiova

Meciul care se va disputa pe Arena Națională, de la 20:30, va fi televizat pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

În sezonul regulat, bucureștenii s-au impus fără drept de apel împotriva echipei patronate de Mihai Rotaru. A fost 3-0 în turul disputat pe stadionul Steaua, din Ghencea, în septembrie 2023. Același scor s-a înregistrat și în meciul disputat la Craiova, în ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Rezumtate și clasament play-off SuperLiga

Primele două partide din play-off s-au disputat vineri și sâmbătă, iar rezultatele înregistrate au fost următoarele:

Vineri, 5 aprilie

  • Sepsi Sf. Gheorghe – Farul 1-1 (Safranko ’45 / Munteanu ’45)

Sâmbătă, 6 aprilie

Duminică, 7 aprilie

  • ora 20:30 FCSB – Universitatea Craiova (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament SuperLiga

Clasament play-off SuperLiga

Cote pariuri la meciul FCSB – Universitatea Craiova

Favorită la victorie este formația gazdă, atât raportat la clasament, cât și din perspectiva cotelor oferite de către bookmakeri. 1 solist este cotat cu 1,72, în timp ce 2 solist are cota 5,00. Cota pe remiză este 3,70.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a Universității Craiova pe terenul celor de la FCSB datează din 3 aprilie 2022. Atunci, au înscris Andrei Ivan și Ovidiu Bic, pentru un succes cu 2-0 al oltenilor.

FCSB – Universitatea Craiova, live stream, 20:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Șansele oltenilor la un succes pe Arena Națională au suferit o lovitură puternică, după ce Alex Mitriță a aflat că nu va putea juca în meciul de duminică seara. FANATIK.ro a dezvăluit în exclusivitate că atacantul oltenilor nu a făcut deplasarea la București.

Meciul care se dispută la București va fi condus la centru de Ovidiu Hațegan, asistat de Mircea Grigoriu și Mihai Marius Marica. În camera VAR se va afla arbitrul Andrei Florin.

ADVERTISEMENT
Tags: