Sport

Francesco Totti, îndrăgostit până peste cap de o blondă sexy! Pentru cine este dispus să divorțeze de Ilary Blasi. Foto

Francesco Totti, fostul căpitan legendar al italienilor de la AS Roma, s-a îndăgostit până peste cap de o blondă sexy și este dispus să rupă căsnicia de 17 ani cu Ilary Blasi.
22.02.2022 | 23:10
Francesco Totti indragostit pana peste cap de o blonda sexy Pentru cine este dispus sa divorteze de Ilary Blasi Foto
ADVERTISEMENT

Francesco Totti și Ilary Blasi s-au căsători în iunie 2005. Aceștia au trei copii împreună: Cristian, Chanel și Isabel.

Francesco Totti, îndrăgostit până peste cap de o blondă sexy

Potrivit jurnaliștilor de la Repubblica, Francesco Totti (45 de ani) se află într-o relație cu Noemi Bocchi (34 de ani), pentru care este dispus să divorțeze de Ilary Blasi (40 de ani).

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că Noemi a asistat la partida AS Roma – Genoa, 0-0, de pe 5 februarie. Aceasta s-a așezat la două rânduri în spatele lui Francesco Totti.

Un alt semn că cei doi formează un cuplu este fapul că, cu câteva luni în urmă, Noemi a plecat de la o petrecere pentru a fi alături de Totti, când fostul fotbalist de la AS Roma a suferit un accident de mașină.

ADVERTISEMENT

Un aspect interesant este faptul că Noemi Bocchi a fost căsătorită cu un antreprenor, care, în trecut, a fost managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio, marea rivală a lui Totti.

Noemi este licențiată în economie și are doi copii dintr-o altă relație.

Presa internațională notează că Noemi este în preajma lui Totti de câteva luni, în timp ce soția fostului mare atacant de la AS Roma se află la Milano.

ADVERTISEMENT

„În ultimele ore am tot citit prin presă multe lucruri despre mine și mai ales despre familia mea. Nu e prima dată când se întâmplă. Vă rog, pe cei care scrieți aceste lucruri, să țineți cont că la mijloc sunt copiii, iar copiii trebuie respectați. Sincer, am obosit să dezmint”, a scris Francesco Totti, pe Instagram.

Francesco Totti va asista la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Pe 11 iunie, în cadrul evenimentului Sports Festival, va avea loc un meci de gală între fostele glorii ale echipei naționale de fotbal a României și o echipă în care vor evolua Adrian Mutu și prietenii lui, la rândul lor foști fotbaliști de legendă. Acesta va fi un meci omagial de retragere pentru Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

La meciul care se va desfășura pe Cluj Arena, va asista și Francesco Totti.

„Onorat să anunț primul nume din Team România, în meciul meu de retragere, de la Sports Festival 2022: #GheorgheHagi!

În 11 iunie, voi juca pe Cluj Arena, alături de alte nume mari din fotbalul național și internațional, într-o întâlnire memorabilă: Team Romania vs World Stars Vă aștept pe toți la Cluj-Napoca!”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT