Life

Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident. Drama trăită de artist: “A fost atât de traumatizant”

Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident. Iar artistul a fost marcat de acel eveniment din viața sa. Cum s-a întâmplat totul?
02.03.2024 | 10:40
Fratele lui Dinu Maxer a murit intrun accident Drama traita de artist A fost atat de traumatizant
Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident teribil. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Puțini știau acest detaliu despre el.

Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident

Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident cu ani în urmă. La acea vreme, artistul era copil. Nu a uitat însă nici acum momentul care i-a marcat viața. Cum s-a putut întâmpla totul?

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, artistul a fost cât se poate de sincer. Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident de tramvai. Iar în opinia lui de la acea vreme, cel vinovat ar fi fost tatăl său.

Se pare că artistul a dat vina pe părintele său și l-a condamnat pentru anii de durere. Lucrurile aveau să se schimbe în anul 6 de medicină, la cursul de psihiatrie. Acolo, Dinu Maxer a realizat că cea mai mare suferință umană era pierderea unui copil.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care artistul și-a dat seama că a greșit. A mers acasă, i-a cerut iertare tatălui său și a fost conștient de faptul că la acea vreme el a exagerat după toate cele întâmplate.

Drama care l-a marcat pe artist

„Copil fiind, mi-am pierdut fratele într-un accident de tramvai, iar lucrul acesta a fost atât de traumatizant pentru familie. Eu l-am resimțit ca fiind unul dezastruos. L-am criticat foarte mult în mintea mea pe tatăl meu pentru reacțiile de durere care au durat ani de zile, până când în anul 6 la medicină, am fost la cursul de psihiatrie.

ADVERTISEMENT

Și profesorul a început cursul cu cele mai mari suferințe umane. Pe locul 1 era pierderea unui copil. M-am dus acasă și i-am cerut iertare lui tata. În mintea mea eu am crezut că el a exagerat.”, a mărturisit Dinu Maxer, la Wownews.

Fratele lui Dinu Maxer nu a fost singurul subiect abordat. În același interviu, artistul a vorbit și despre Mioara Roman, care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. El a dezvăluit că nu a cunoscut-o atât de bine pe mama Oanei Roman.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, a apreciat-o pentru talentul ei la poezii și nu numai. Se pare că aceasta era profundă. Mai mult de atât, artistului îi pare rău că Mioara Roman a plecat și totodată, este alături de fiica sa, Oana, în această perioadă.

ADVERTISEMENT