Life

Fulgy a renunțat la muzica lăutărească și a plecat din România. Ce se întâmplă, în acest moment, cu fiul Clejanilor

Fulgy a renunțat, pentru moment, la viața mondenă din România. Ce planuri are fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, departe de casă.
06.02.2024 | 11:40
Fulgy a renuntat la muzica lautareasca si a plecat din Romania Ce se intampla in acest moment cu fiul Clejanilor
Fulgy a plecat la școală în Dubai. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai au nevoie de prea multe prezentări. De-a lungul timpului, cariera lor din domeniul muzical a vorbit de la sine. Talentul este trăsătură de familie și nu este de mirare că și copiii lor, Fulgy și Margherita le-au călcat pe urme. Însă, se pare că Fulgy a simțit nevoia să facă o schimbare.

Fiul Clejanilor a plecat la studii în străinătate

În ultima vreme, Fulgy a fost un personaj destul de controversat în lumea mondenă. Fiul Clejanilor a fost implicat în câteva scandaluri, iar relația de scurtă durată cu Bia Khalifa a agitat și mai multe apele.

ADVERTISEMENT

Însă, în urmă cu ceva timp, chiar de ziua sa, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a făcut un anunț în mediul online. Acesta le-a comunicat tuturor că va pleca din țară pentru a-și transforma în realitate una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

Se pare că Fulgy s-a ținut de cuvânt și nu mai este în România. Fiul Clejanilor a plecat în Dubai, așa cum a anunțat și s-a apucat serios de studii.

ADVERTISEMENT

La fel ca părinții lui, Fulgy este pasionat de muzică și vrea să ducă această inclinație la nivel de artă. Tocmai de aceea, a ales să studieze la unul dintre cele mai prestigioase institute din lume.

Tânărul i-a făcut mândri pe părinții lui, asta după ce a fost admis cu bursă pe primele locuri la școala din Dubai. Aici, Fulgy studiază muzica, dar și alte domenii conexe, precum video și film.

ADVERTISEMENT

Fulgy va sta în Dubai trei ani

Ioniță de la Clejani este foarte mândru de reușita fiului său, mai ales că, acum, a ajuns să facă ceea ce îi place. Ambițios din fire, Fulgy se va dedica 100% studiului și vrea să devină unul dintre cei mai buni din domeniu.

Tatăl său a vorbit cu mândrie despre parcursul profesional a fiului său de până acum. Deși, în spațiul public, Fulgy a fost ținta răutăților, Ioniță de la Clejani a ținut să sublinieze faptul că fiul lui este definit de alte calități.

ADVERTISEMENT

Nu multă lume știe, dar pasiunea lui Fulgy pentru muzică este foarte mare. Drept dovadă, până acum, a reușit să obțină multe premii muzicale, iar talentul său a fost recunoscut în întreaga lume.

Fulgy a studiat pianul și chitara clasică, iar acum, vrea să aprofundeze tot ce știe, dar și să acumuleze noi cunoștințe. Chiar dacă este departe de casă, tocmai în Dubai, acesta se poate baza oricând pe sprijinul familiei.

”Nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat. A studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film.”, a spus Ioniță de la Clejani, potrivit playtech.ro.

ADVERTISEMENT