Fotbal international

Gabi Tamaș l-a înfuriat pe patronul lui Hapoel Haifa: ”A venit să joace fotbal și să fie idolul fanilor, nu să bea”

06.06.2019 | 15:39
Gabi Tamas la infuriat pe patronul lui Hapoel Haifa A venit sa joace fotbal si sa fie idolul fanilor nu sa bea

Fundașul Gabi Tamaș l-a înfuriat pe patronul lui Hapoel Haifa, Yoav Katz, deși acesta l-a susținut necondiționat în perioada când a fost arestat și apoi reținut la domiciliu pentru că a condus în stare de ebrietate. Fotbalistul român a fost apărat de toți oamenii din clubul israelian, președintele Oren Sterling declarând în exclusivitate pentru FANATIKjucătorului nu i se va rezilia contractul.

Gabi Tamaș l-a înfuriat pe patronul lui Hapoel Haifa

După ce a scăpat de această mare problemă, Gabi Tamaș a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Hapoel Haifa, dar încă nu a dat un răspuns concret și acest lucru l-a înfuriat pe patronul israelienilor. ”I-am făcut lui Tamaș o propunere pe care mi-e greu să cred că cineva i-ar mai face-o. În loc să spună ‘mulțumesc’ pentru că își putea încheia cariera, el încă mai negociază și pune condiții”, a spus Yoav Katz.

”Contractul va avea reguli foarte stricte, trebuie să înțeleagă că a venit la Hapoel Haifa să joace fotbal și să fie idolul fanilor, nu să bea. Mesajul meu a fost foarte clar, nu mai negociez nimic din ce i-am oferit”, a mai afirmat patronul clubului Hapoel Haifa, conform site-ului one.co.il. Gruparea israeliană încearcă în aceste zile să-i prelungească înțelegerea românului, deși acesta mai ar eun an de contract.

Gabriel Tamaș în duel pentru balon cu Alexandar Mitrovic în meciul România – Serbia din Liga Națiunilor

Tamaș face muncă în folosul comunității după ce a condus beat

După ce a fost prins băut la volan, Gabriel Tamaș a scăpat destul de ieftin, urmând să efectueze două luni de muncă în folosul comunității la Spitalul Rambam din Haifa, acolo unde este monitorizat de un reprezentant al autorităților. Pe lângă această pedeapsă, fundașul de 35 de ani va avea permisul de conducere suspendat timp de 4 ani în Israel și, în cazul în care va recidiva, va face închisoare șase luni. El a fost amendat cu 3000 de shekeli (aproximativ 3.150 de lei) și nu va putea părăsi Israelul în următoarele două luni, perioadă în cara pașaportul său va rămâne în custodia poliției.

După ce justiția din Israel i-a ridicat detenția la domiciliu, fotbalistul român a intrat într-un nou scandal bahic. Patronul Yoav Katz a povestit că Tamaș i-a dat un mesaj în timpul unei petreceri în care i-a spus că vrea să rezilieze contractul, iar apoi, într-o discuție telefonică, românul înjura și țipa, lucru pe care nu îl face de obicei. Omul numărul 1 de la Hapoel Haifa a mai dezvăluit că a doua zi Tamaș și-a cerut scuze și și-a motivat ieșirea prin faptul că cineva i-a pus ceva în băutură.