Life

Gabriel Cristea revine cu un nou proiect de televiziune. Ce pregătește vedeta din toamnă

11.06.2020 | 21:19
Gabriel Cristea revine cu un nou proiect de televiziune Ce pregateste vedeta din toamna
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea revine în televiziune, cel mai ptobabil, din toamnă, cu un nou proiect. Vedeta nu a oferit foarte multe detalii pentru că totul este în stadiu de proiect, de discuții, dar sunt șanse mari să se concretizeze.

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, din toamnă

Pandemia de coronavirus a stopat multe producții de televiziune, emisiunile s-au transformat într-un nou format, totul s-a adaptat condițiilor impuse obligatoriu de virusul care a făcut zeci de mii de victime în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Pentru că România a început să se mai relaxeze începând cu 1 iunie, și televiziunile încep să revină la normal, cu noi proiecte, unele dintre ele, iar altele să le reia pe cele vechi, puse pe pauză.

Este și cazul Gabrielei Cristea care pregătește o revenire pe micile ecrane, din toamnă. Vedeta a declarat că a primit o ofertă în acest sens, însă nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele.

Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

A fost ofertată din mai multe părți

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie.
În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a spus Gabriela Cristea pentru click.ro.