Sport

Imagini fabuloase de la petrecerea de pomină a FCSB. Jucătorii campioanei, noapte albă alături de fani cu manele și proțap. Video

Jucătorii de la FCSB au făcut noapte albă după ce s-au încununat matematic campioni. Roș-albaștrii au petrecut la Berceni, alături de fani, cu manele și proțap
28.04.2024 | 11:46
Imagini fabuloase de la petrecerea de pomina a FCSB Jucatorii campioanei noapte alba alaturi de fani cu manele si protap Video
Gabriel Esanu Imagini fabuloase de la petrecerea de pomină a FCSB. Jucătorii campioanei, noapte albă alături de fani cu manele și proțap. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost show total la baza de pregătire de la Berceni. Fotbaliștii și staff-ul celor de la FCSB au făcut noapte albă cu fanii după ce au câștigat matematic titlul. De la petrecerea de pomină n-au lipsit manelele și proțapul!

FCSB, show total după ce a câștigat titlul! Noapte albă cu fanii pe ritmuri de manele

După fluierul de final al lui Marian Barbu, arbitrul meciului FCSB – Farul 2-1, roș-albaștrii au ținut-o numai în petreceri. Mai întâi, noii campioni ai României au sărbătorit pe stadion, cu suporterii. Apoi, după ce s-au descătușat în vestiar și au făcut show la declarații, elevii lui Elias Charalambous au mutat fiesta la Berceni.

ADVERTISEMENT

La baza de pregătire, roș-albașii au sărbătorit cu fanii titlul de campioană. Nu au lipsit manelele și proțapul, iar fotbaliștii campioanei s-au întrecut în dedicații și s-au lăudat cu mișcările lor de dans.

Antrenorii Charalambous și Mihai Pintilii, dar și Mihai Stoica au făcut senzație. Până și Piticu, magazionerul celor de la FCSB a fost purtat pe brațe de jucători și staff.

ADVERTISEMENT

Tehnicienii au sărbătorit în stil Carlo Ancelotti, fumând trabuc, în timp ce Mihai Stoica a dat dedicații pentru ei. De la petrecerea roș-albaștrilor n-a liăsit celebra manea „Steaua e numai una”.

Contestat puternic în acest sezon pentru evoluțiile mai puțin reușite, Eduard Radaslavescu a fost sufletul petrecerii printre jucătorii campioanei. Mijlocașul ofensiv a l-a întrecut până și pe Florinel Coman la dans.

ADVERTISEMENT

Sărbătoarea supremă, pe 11 mai, la meciul cu CFR Cluj

Acesta este doar începutul pentru FCSB și pentru fanii ei. Marea sărbătoare a roș-albaștrilor va avea loc pe 11 mai, de la ora 20:30, atunci când vor juca pe teren propriu cu CFR Cluj.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca, după acel meci, FCSB să primească titlul și medaliile de campioni ai României. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a promis că fanii vor avea parte de o sărbătoare mai ceva ca cea din urmă cu 11 ani, când echipa a luat primul titlu cu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„Urmează să pregătim poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istorie. Cu CFR va fi un stadion plin. Avem timp să pregătim. Îmi amintesc ce a fost după meciul cu FC Brașov, din 2013, dar atunci a fost pistol cu apă”, a declarat Mihai Stoica, la finalul meciului FCSB – Farul 2-1.

Conform orangesport.ro, la un momentdat, pe parcursul petrecerii, Mihai Stoica s-a aruncat îmbrăcat în piscină, pentru a marca momentul, cu câteva etape rămase până la decernarea trofeului.

  • 27 de titluri de campioană susțin că au în palmares cei de la FCSB și suporterii lor
ADVERTISEMENT
2,50 este cota Betano pentru „FCSB nu pierde niciun meci în play-off”